Photobucket

luni, mai 22, 2006

SIR mai NEA, de facut of, of, of













Ce sa fac? vleau si io afar' da Buc. Pai cale derecta, pus intrebare.... si culmea, nu m-a durut! Raspuns +, strans de inca unul, strans de inca, inca unul, strans de inca, inca doi. Si ne facuram de-o hora, da' numai cu bunavointa unui om pe care acum l-am cunoscut, un om deosebit.... fara intentia de a gadila nimic :D
Am insotit la munte oameni cu care oricand n-as zice nu, sa merg de alte sute de ori.
Multumesc domnului Dinu Lazar si sotiei, pentru compania placuta si tre' sa mai multumesc inca o data pentru faptul ca DL a acceptat o mana de necunoscuti sa-i roiasca in jur, sa-i astepte ore, sa-i ceara obective, sa-i invete chestii, si sa-i mai faca si sa rada. Binenteles ca si restul, domne furati de gasca :D....... gata, ajunge cu pupatul, trecem la lucrari serioase.
Fost, vazut, placut, luat.... o data, de 2 ori, de nshpe ori, si iesit ce-o iesit la fishtecare. Povesti mai interesante, sau de la caz la caz, interesante in episoadele urmatoare.
Si pentru cei care nu inteleg, am fost la Sirnea..... :D

6 comentarii:

Anonim spunea...

Marlene, eu ma asteptam la povestea povestilor. Inc-o mai astept. Vreau the true story, the long story...eu nu am reusit sa fac un jurnal al acestei superbe "expeditii" deoarece cu mintea inca ma aflu pe acele meleaguri, inca ma mai trezesc la 4 dimineata, inca mai urc dealuri si inca imi mai mangai aparatul si-l pup pentru ce stie sa faca. Pentru pozna nr 4 ai nota 20 de la mine. Iti multumesc pt un avatar misto. Multumiri pentru compania excelenta si scuze pentru fumul de tigara. La cat mai multe astfel de iesiri si la cat mai multe finante pt astfel de iesiri :P

adm spunea...

frumoase imagini
cu un + pt a 2a

Anonim spunea...

Frumoase imagini si frumos loc si frumoasa companie. A fost excelent, parfum fotografic cu toate ingredientele (soare, ploaie, nori, ceatza) si o trupa de nota 10, pe masura.

Mi-a placut drumul pana la Bran cu opriri din 5 in 5 minute pentru poze.

Anonim spunea...

Multumesc la toata lumea.... si sa ne vidiem iar p-acolo, mai insomniacule!!!!

Anonim spunea...

Frumoase imagini. Intrebare: cine e duduia din pozele astea? 1 si 2? adica a 2-a si a 10-a?

Anonim spunea...

e duduia mea...!