Photobucket

miercuri, mai 24, 2006

Sirneni si .....ene














Oamenii de prin partea locului comunicativi, loc de buna-ziua intotdeauna, primitori, curiosi si iscoditori ca orice tarani, care cum vad o fatza noua, tre' sa afle sau sa informeze intreg satul despre ce e vorba. Au devenit destul de intreprinzatori, de cand au observat ce bine si multi bani se fac cu vilisoarele agro-turistice, asa numitele pensiuni. Mancare mai ceva ca la mama acasa, dar atentie, daca nu mananci fripturi oricum iti vor fi puse in nota de plata, asaaaaa, la gramada, deci mai bine le iei si le dai la vreun catel, poate-o pui de-un model cuminte in timp ce rontaie la ea.
De unde au atatia bani pt pensiunici, Dumnezeu cu mila, totusi sa zicem ca e foarte bine sa te trezesti cu dealul, verdele si ceata la botul calului, dupa ce faci un dus buuun cu apa calda curenta si te uiti la tv cu cablu...... daca mai ai timp, ca nu stai decat cu okeanu'n viewfinder si deshtu' pe declansator.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Mie imaginile imi plac foarte mult.
Diferenta dintre ce s-a vazut pe Softpedia facute acum ceva timp si astea e foarte mare.
Pe de alta parte, cred ca fiecare trebuie sa faca imagine cum crede sufletu` lui si cum e poteca lui si cum simte. A pleca scafirlia la pareri si mai ales a le aplica e un dezastru, calea sigura de a ajunge la poze tip balerina de protelan si bibeloul cu pescaru` chinez, in imagine, adica. 99% din parerile vazute de mine string latzul si conduc spre o art academica, bine compusa, mooarta din nastere, o timpenie.
Aia cu nenea neclar mare in prim plan e curajoasa si imi place asa cum e, nu e nici o scofala sa fie adusa la acelasi numitor cu orice poza moarta.
Altfel, si mie mi-a lasat un gust foarte amar ciumpalacu` cu mincarea si conditiile la urma urmei de rahat oferite, dar asta e, mai sunt si alte pensiuni care trebuie incercate pe acolo.
Felicitari!

Anonim spunea...

Waw, m-ati lasat fara grai domnule Lazar, drept dovada interjectiile prostesti, transmise din singurul meu neuron.
Multumesc mult ca ati inteles perfect ce vreau eu sa exprim cu si prin pozele astea. Sufletelul(:D) meu cere sa le fac asa, suna cam melodramatic, dar e perfect adevarat. Daca as urma intocmai regulile tehnicii foto, cred ca m-as lasa de fotografie, imi place artisticul din toata inima si de el voi tine aproape, no matter what.

PUSCASIU CRISTIAN spunea...

prima imi place tare mult, apoi ultima.

Anonim spunea...

Si mie imi place ultima foarte mult, si imi mai place cea cu fetele.

Anonim spunea...

Mie-mi place tare poza cu nr. 10 - pentru ca n-am reusit sa pricep ce face tanti aia cu grebla prin iarba!... In afara de faptul ca e îmbracata ca la...casa de cultura din Sirnea!

Anonim spunea...

Domnul Lazar are dreptate, e bine sa ne lasam dusi de propria creativitate, si daca imaginile exprima sentimente si te fac sa revi la ele, atunci sunt bune. Tine bine de neuronu' ala, poate face pui :)

A.