Photobucket

vineri, octombrie 20, 2006

Fotograf de razboi

La resedinta Marlen se pun geamuri termopan.... de o luna si jumatate.
S-a pus si usa noua.... tot de o luna si jumatate zidaria sta nefacuta. Daca ai iesit fara cheie, esti satisfacut total, pen'ca nu mai poti intra, clantza fiind complet inutilizabila pe exterior, adica-i tzapana.
Cearceafurile nu stau in pat ci pe geamuri. S-a comandat perdea tot de o luna si jumatate, gata saptamana care vine.... cea de acum o luna!!!
Se si zugraveste..... pe jumatate, cealalta jumatate mai la vara!..... adica s-a zugravit 3 zile, acum noi stam, ca si ei zugravii pe la ei p-acasa, ca nu-i mai vazuram de 3 zile. Zona de razboi scrie pe adresa cu pricina din Sura Mare, iar madame Marlen sta in mijlocul ei, cocotzata in pat, in mijlocul casei, unde se afla din cauza de zugraveala prezent-continuua-viitoare. Binenteles invelita cu 3 paturi si ceva manusi in maini. Si pechinezului ii e frig, la fel si matzei si cum nu sunt covoare pe jos caaaaa se zugraveste, se urca amandoi in pat peste mine. Inca un pic si victorie totala, s-a terminat de varuit ceva, patul !!!!!
Azi s-a mai reusit o victorie, perdeaua-i gata, am luat-oooooo, nu-mi vine sa cred, se dau cearceafurile jos. Cateva ore mai tarziu se asteapta omul s-o monteze..... nu mai vine, a bushit masina, se duce la politie. Acum e noapte, am venit de pe drum, ecran lat scrie pe mine pentru cei din blocurile de vizavi.
Si colac peste pupaza se duce si televizorul, se duce si telefonul.
Cred ca ma duc si eu...... draaaaaaaaculuuuuuuuuuui !!!!!!!!


Niciun comentariu: