Photobucket

miercuri, februarie 18, 2009

O boare de parere



Se-nvarte si se-nvarte si se-nvarte .......
Nu ameteste, era deja, nu mai face distinctia. Se opreste, se uita in oglinda si se dezbraca "ce curios, totul e la locul lui, nimic schimbat! " ...... e bineeeeee, afaraaaaaa ...... nu e bine inauntru ...... brrrrrr, lumea cea mica se zgribuleste si-o face sa se-mbrace urgent ..... si se-nvarte, se-nvarte, se-nvarte ca un titirez colorat palid, culori trecute, prin foc.
Acum ameteste. Se dezbraca iar si se uita in oglinda. "Hahaha" ii ranjeste-un balaur in fatza, dar nu se sperie. Cum ar putea?! pentru ca se recunoaste.
Se-nfasoara-n coada lunga si groasa. "Uffff, ce bineeee! " bine ca e groasa, ii tine de cald, in timp ce se studiaza. Pielea tabacita de timp de pe sub solzi o face sa-si ridice sprancenele a mirare. A mirare pentru ea!!!!! oare ce mai vrea?
Si continua sa se-nvarta ...... "Poate ma transform, si-mi dispar solzii, si-mi dispare botul cu flacari cu tot "
Scruteaza din nou oglinda cautand ceva ce numai ea stie. Ochii-i ard, solzii de pe fatza s-au inrosit si ei ..... si usor, usor se desfasoara din caldura cozii. Mai apuca sa vada un corp mai suplu decat il stia, dupa care, pufffff, se transforma. In scrum.
Raman numai cateva urme pe oglinda din care se poate vedea o dezolanta camera goala. Care incepe sa se-nvarta si se-nvarte si se-nvarte ...... si parca se-aud cuvinte intrebatoare soptite suierat. Sau e vantul?
Sau numai o parere?
Asa se pare, ca numai pare!


uk1-324

Niciun comentariu: