joi, aprilie 09, 2009

Mare mare, mare micaCastelele de nisip ...... le privesti cum se scutura, rand pe rand ..... si totusi, o senzatie noua se asterne pe puntea rupta - te uiti detasat.
Le-a maturat marea cea mare?! Si ce daca!!!! Te duci la marea cea mica si faci altele, poate n-o sa mai usture atat cand te vei rani in scoica!
Si cand marea cea mica va deveni mare si va matura tot in calea ei, poate te vei transforma in peste ..... si nu te va mai ustura deloc!!!!!
Si-o sa stai cu okii bulbucati la o rama atarnanda intr-un ac pe care nu-l vezi, iar de pe creasta unui val ti se va intinde inaintea ochilor imensitatea plata de nisip ...... fara niciun castel!
Ha - Ha!!!!
Hic!!!!!


uka

4 comentarii:

Anonim spunea...

superba imagine...are tot ce-mi place...
Marilena mi-ai facut ziua...
de asta te iubesc eu..platonic ;)
(hahahahahahahahahahah)
si melodia super faina, cu toate ca puteai sa alegi si mai si..tot celtica..dar..asta e
cu scrisurile mi-e mai greu...ca mi se-ncurca, ale naibii cuvinte, in cap si se aseaza si reaseaza de nu mai pricep nimic...dar, nu'i bai...:)
imi place...si mi-a mers bine citindu-te/privinde-te, acum, la cafea..
pup si un sf de saptamana excelent...

andrei spunea...

hi hi hi... draga marlenne :)... dar di ce te balbai?... mai ales in titlu :D... marlenne... daca ma chinuia talentul in postul anterior... in asta ma chinuie prostia... imi poti explica te rog simbolistica? :(.... ca nu;nteleg... ce reprezinta marea cea mare si ce anume cea mica..? si daca marea cea mica va ramane mica... exact asa cum tu inca mai esti copil... hmmmm? >:D<

Paul Radu Mircescu spunea...

Da, doamna Ifrim, sigur ca mai sunt barbati impresionati de lacrimile unei femei. Dar arata asta doar dupa ce o mananca...ha,ha.
O zi buna sa aveti!

ogarafgan spunea...

Sorinuca, celticele altele ie pa vine, bagate la favorite. La asta merea titlul cu restul :)
La inscrisuri, incerc mai jos un dictionar explicativ ;)
Si multzam pt alea si alea si alea!
Da seim tu iu tuu!!!!!
Propun sa ne luam .... daca ne iubim atat :D ..... daaaaa' cat, totusi? pana la lunaaa????? sau mai sus? :P

Ardeiash, ii balbaiala hartistica :D
Si tu vrei sa-ti spun zicretele miele? pai hatunci unde ar mai fi misterele, nu ale Parisului, nici ale Londrei ..... vezi cat de culta sunt in cap? :P si mica, mi ca-cat o putza de furnica :P

Multumesc domnul Paul! Tot e bine si dupa ;), decat deloc :)

Multzamesc di treshere toarshi, ca tot ii Chisnaul pi felie!