Photobucket

duminică, mai 24, 2009

Catifea alb-astra



Nu-mi place lumea oamenilor. Trec prin ea, dar nu las urme, sunt ca o naluca. Nici n-as vrea, pentru ca nu-mi pasa! Ce caraghios, altii se dau peste cap s-o faca!
In schimb iubesc caii, pescarusii, lacurile.
Sunt obosita, rau.
As vrea sa-mi odihnesc capul pe gatul cald si alb al unui bidiviu. Sa-l scarpin intre urechi si sa-i mangai botul de catifea, catifea alb-astra. Sa-mi pun buzele sa simta moliciunea delicata!
Sa fim pe camp, seara pe racoare, sa-mi susure greierii si izvoarele-n urechi.

Cat de departe este! Cat de neajuns!
Nu-mi plac oamenii.
Sunt un leu batran, ce-mi caut locul unde sa-mi hodinesc coama ...... pe coama unui cal, pe coama unui deal, pe malul pustiu al unei mari albastre nestiute sau undeva pe-un astru maiastru de culoare albastru.
Sunt atat de obosita!


uk1-302

7 comentarii:

Danca Danela spunea...

Obosita?Te-ai intins pe podea?Si parca nici pe podea nu esti destul de jos, destul de intinsa?
Ha! Stiu!
Nu te framanta, nu e grav!
Daca stai in genunchi Dumnezeu te ridica din oboseala!
Am obosit si eu oadata, acum sar intr-un picior, sa-mi scot apa din urechi, pentru ca am innotat intr-un ocean de iubire.In ocean erau caluti de mare si caluti de uscat.Locul Tau Alb-astru.

Paul Radu Mircescu spunea...

Starea dumneavoastra m-a dus cu gandul la o melodie. La aceasta http://www.youtube.com/watch?v=NZf9ncOQ2xM&feature=related.
Auditie placuta.

ogarafgan spunea...

Danelutza, multzumesc! Locul meu alb-astru cu caluti de mare! Tare-i iubesc si pe ei! Ce fiinte superbe sunt pe pamant, cat de nevinovate, delicate si ciudate! Si cel mai fain e ca daca m-as burzului la ei, cred ca s-ar uita crucis la mine :))

Domnul Paul, ascultai, sar'na :D si multzam de trecere!

andrei spunea...

draga marlenne :) oamenii ca oamenii da de nu m;o alergat in weekend un cal... :))))) si am si cazut... bineinteles... in cadere am incercat sa;mi salvez aparatu care oricum nu mai merge... ca doar a implinit doar un an... oricum calul era cica un manz de 2 ani care avea chef de joaca... :))))... da sa ne fi vazut... el la galop... yo la galop... si dintr;odata... am zburaaaaaat.... de nu m;o mai vazut calu :)))....


>:D< >:D< >:D< vezi ca yo;s om... da?

ogarafgan spunea...

Pai no, ghini ca iesti uom, nu-i primejd din niciun part :P >:D<
Da ghini ca-mi spusasi, ca ma cam lasa memoria, cred una, dar altui dracu' ..... boii mei se facura praf!
Si zi te alerga manju?! Esti sigur? Nu era manza? :D aaaaaa, cred ca nu, ca altfel te vedea si te culegea de pi gios :D
Of, pare rau ca nu mai mere aparatul, ce-o sa faca hartistul din matali acuma?
Hai un pup albastru si o >:D< calda si alba de la o ogaritza tot albastra! Va trece multa vreme pana ma voi decolora, dar am tot timpul din lume! La varsta mea ce sa fac altceva? Decat sa stau la soare, sa-mi treaca de culoare ..... :)) na c-o facui si p-asta =))

Anonim spunea...

superba imagine..
Doamne, ce frumos ai redat in imagine ce ai scris apoi:"fiinte superbe sunt pe pamant, cat de nevinovate, delicate si ciudate"

ogarafgan spunea...

multzam fato! >:D<