Photobucket

luni, octombrie 09, 2006

No te pierdas

Ascult Chambao!..... no te pierdas.... inchid ochii si nu vad altceva decat doua corpuri goale, siluete nedeslusite pe dupa perdele de matase alba, corpuri lucioase pe care se preling picaturi din sudoarea dragostei, corpuri absente pentru cateva clipe din lumea prezenta, corpuri incrancenate de iubire, brate ce tin alte brate tintuite de pat intr-un amalgam de degete crispate de ameteala dulce a pierderii de sine. O tanguire nesfarsita razbate din melodie, razbate din inima si mintea mea, o implorare dumnezeiasca - " Coboara Doamne dragostea pe Pamant, suntem fiinte inteligente, de ce ne-ai dat putinta de a o intelege si de a ne-o inchipui, daca nu suntem in stare s-o si traim? "




4 comentarii:

bomath spunea...

„...dacă nu suntem în stare s-o şi trăim?”
Pen' că nu vrem. Dar nu pentru asta dădusem reply; voiam doar să-ţi spun că-i mişto prins jocul de lumini din a doua.

Calin Andra spunea...

Si eu cred ca in 99,9% din cazuri nu vrem sa traim dragostea. Suntem prea preocupati de a gasii motive pentru a nu o traii. Nu vreau nici eu sa dezbat tema asta, nu aici, nu acum, dar vreau sa-ti spun ca imi place foarte mult prima fotografie. Este exact pe gustul meu.

bogo spunea...

nu (mai) stiu cum e cu dragostele astea. cred ca incep sa ma cam lecuiesc. prost e ca nu prea-mi pasa. imi place insa sa vad ca pe ici, pe colo se mai gandeste cineva la asta...

mie imi place 3. pentru ca-i simpla si pentru ca-mi trezeste niste nostalgii si poate pentru ca-s subiectiv (am una aproape identica pe undeva, prin casa)

Catalina Zaharescu spunea...

Pentru ca iubind, pierdem o parte importanta din noi (partea din noi pe care o iubeam inainte de a intalni perechea, partea la care trebuie sa renuntam...)... partea la care vom dori sa ne intoarcem mereu si mereu, cand melancolia ne va izbi in moalele capului si cand vei incerca sa te reiubesti pe sine, dar nu vei mai reusi...

Plac toate cu precadere... toate...
pentru ca fiecareia ii lipseste ce are alta si fiecare are in plus ce are alta...