Photobucket

sâmbătă, septembrie 06, 2008

Rahat .... in ploaie



Pt Multiplay miuzic ici, obligatoriu

http://nnovalee.blogspot.com/2008/09/rahat-in-ploaie.html

Vreau sa ploua .... si sa ma duc cu ea, desfacuta-n mii de stropi si paraiase .... sa plesnesc colbul in moalele capului .... si sa ud pamantul asta atat de insetat si uscat care-i bucatzica rupta din mine.
Si-apoi sa ma pierd siroind in linistea si murmurele adancurilor, in bezna cu miros de ars, ars din mine, ars din verdele ce-a fost odat' si-acum fosneste tanguitor sub pasi de necunoscut ....
Vreau sa tune, sa fulgere, sa fie furtuna, sa zangane geamurile si sa se prelinga apa-n casa, sa-mi zangane creierii, sa simt ca traiesc, sa simt ca simt, sa nu mai fiu o leguma cu statut de "nu puneti mana, deranjati somnul .... de veci"
Vreau apa din cer, vreau apa din el .... vreau sa chiui si sa urlu-n ploaie .... sa invoc zeii si sa-i rog sa ma trazneasca, sa cad secerata .... si sa ma scol alta.
Nu mai vreau in pielea mea, m-as jupui din ea .... in ploaie sa domoleasca focul, sa-mi oblojeasca apa ranile din carnea vie.
Vreau sa zbor .... in ploaie, de pe creste semetze .... unde nu-i nimeni, numai eu ca de obicei si sufletul meu.
De fapt as vrea sa dansez ..... vals .... singura .... in ploaie


jinpix

5 comentarii:

Octavian-Andrei Brezean spunea...

frumoasa fotografie marlena!

ogarafgan spunea...

multzumesc Octavian!

Dan spunea...

dacă e vienez valsul, e şi mai bine... merge la fix cu ploaia
cât desprea fotografie, (faină captură... sumbră, la subiect, cu iz de furtună...) simt cum răzbate din ea aerul acela repezit şi interesant dinaintea furtunii...

ogarafgan spunea...

Multzam Dane!

Cristiana Laura Pantea spunea...

nice