joi, octombrie 16, 2008

Chronich - a atmo - sferelorDe ce nu se pun domne lumini ca lumea? sa vaza omu' ce si cum, ca poate unii suntem chiori si nu distingem nuantele!
De ce nu se pun chestii noi, nemaivazute, sa descopere retina pentru prima oara? ce impact ar avea!
De ce nu se pun mai mari, maaaaari cu rauri de lumina?
De ce nu se aduna multi, multi mai multi dosebiti, ciudati, la un loc? stiu eu un ciudat mititel care mi-ar facea mare placere :D
De ce e asa, fara consistenta? am simtit iar ..... si iar, un mare gooool ..... cre'c-o sa ajung ca o tzinta-n care-si baga toti ...... gloantzele, unele langa altele ..... si raman zdrentze .....
De ce nu se face nimic cu cap? ..... nu ca eu as avea, dar macar sunt plina de idei ..... care dau pe dinafara de bune, vorba unei fatuci in urechea mea de ma durea, cu privire la o alta care la 8 seara era aproape-n curul gol, asa de scurta-i era fusta si cu un tricou alcatuit din 2 bretele, punct, la vremea asta " domne, sunt unele care vor sa iasa-n evidenta oricum, numai prin inteligenta nu! "
Si-atunci m-a izbit, m-a izbit remarca ei intelighenta.
Totul se intampla in timp ce urmaream de fo ora, spectacolul ecuadorienilor din Romana. Ce muzica!!!!!
Si iar mi sa-ncinsa neuronul " de ce nu se putea pune neste muzica, asa de corason, de inaltzare ...... la stele, de poveste, de abis si gangurit de pasarele? "

Si-apoi am vazut o gravida ce baga-n ea pufuleti c-o pofta nebuna ! si-au inceput sa-mi curga balele


iar-sirnea-270

2 comentarii:

miChou spunea...

superbă ogare! >:D<

ogarafgan spunea...

multzumesc mai si toata consideratiunea mea! se pare ca numai tie iti placu :))