Photobucket

joi, noiembrie 20, 2008

Lumina?



Probabil ca a venit timpul sa ma retrag, sau si mai probabil ca trebuia mai de demult chestia asta, dar deh, ca boul n-am realizat.
Sincer nu stiu ce mai caut, ca tot n-o sa gasesc nimic ...... sunt ingrozitor de obosita ...... si nu mai pot decat stinge lumina .......


lumina

13 comentarii:

Unknown spunea...

buna, mai trageam cu ochiul pe blogul tau. tacuta.
acum am simtit nevoia sa scriu. de ce toti obosim? tot mai multi obosim? obosim de viata? de cautat "sensul", de lupta...?
n-ar fi normal sa traim cu energie, fara atatea caderi...oare creierul sa fie de vina? oare el oboseste?
inima oboseste vreodata?
daca am tari dupa inima , n-ar fi mai simplu...?
cred ac am vb mai mutl pentru mine, sper ca n-am deranjat....dar ce-ai scris acum + ce-am tot auzit in ultimele zile..plus ce traiesc si eu m-au pus f tare pe ganduri...

ogarafgan spunea...

Si eu as vrea sa scriu o carte Irina, dar nu cred ca m-as pricepe la multe ..... eh, in sfarsit
Nu deranjezi absolut deloc :), cel mai mult ma bucura cand cineva se regaseste in cuvintle mele si simte nevoia. A simti ..... de aici porneste totul
Cata energie crezi ca poate avea cineva care se tot loveste cu capul de zid? ii da sangele, se zdreleste, ametzeste si chica cu el de pamant ....

Pretty in my dreams spunea...

De unde sa te retragi, Ogaritzo? Din blog, din tine sau de pe drumeagul pe care mergi?
De aci, de unde te vaz io, numa' drumeagu' ar merita abandonat, daca tot ai realizat ca te oboseste in felul asta mersul pe el. Schimba perspectiva, schimba tzelul, schimba directia de mers, schimba abordarea... si cine stie ce surprize placute ar putea sa-ti ofere viata doar asa, fiindca ai avut curajul sa incerci si altceva. :)

ogarafgan spunea...

:) multzam Merme! mi-e dor de tine :)

Din lume .....

andrei spunea...

yo.... vaca la microfon... deci sa recapitulam... m'o invatat cineva ca e bine sa nu iei decizii atunci cand esti obosit, stresat, suparat, nervos... eeehh... pe naiba... da cand naiba sa le iau atunci?... ca doar nu;s linistit intotdeauna... ba mai degraba nelinistit... dar decizia asta de a bate in retragere... hmmm simt yo ca nu prea va caracterizeaza... ba mai degraba imi pareti o luptatoare inversunata... si daca doare... cald pustie... si daca nu stiti ce cautati... cautati ce anume trebuie sa cautati... pentru ca oboseala trece... iar dumneavoastra meritati sa zambiti :)... am vorbit la aceasta persoana pentru ca va respect mult... si am vrut sa stiti asta :)... sper ca aveti o seara frumoasa :)

andrei spunea...

ce vaca sunt :D... am uitat sa spun ca;mi place foarte mult fotografia... sic!!! si;mi place ca e mult intuneric... in acest fel lumina parca e mai pretioasa ;)

ogarafgan spunea...

Chiar mai Ardei, ce prostie aia cu invatatul sa nu iei decizii cand esti etcetera :D ..... dar noh ca le iau si ma retrag din lume, cu gandul si cu fapta.
Multzamesc frumos pt gandurile bune, dar daca nu vrei ceva de mama, nu te supara :P, nu-mi mai vorbi de parca am fi o turma de Marlene :D, tutuieste-ma, tuuuuuu!!!!!!
Nici nu stii ce bine au picat randurile tale! tare mi-ar fi placut sa fii in Bucuresti :) .... pe la un pahar de vorba

Anonim spunea...

ptr astfel de momente eu am un remediu...filmul "closer"...si/sau..macar ascult tema muzicala...Can't take my eyes off you

http://www.youtube.com/watch?v=wWsgp63A6R4

ogarafgan spunea...

mult zam fato! iti scrisei raspunsul pe multe plaiuri :D

Codrin Lupei spunea...

Cunosc foarte bine starea, mai des sau mai rar probabil ca ne loveste pe toti oboseala...dar trece, trebuie sa treaca, si sa ne apucam din nou de dat cu capul de ziduri, pana obosim inca o data si inca o data.
Numai bine si ai grija!
Codrin

Cristiana Laura Pantea spunea...

foarte faina

andrei spunea...

cioc... cioc... cioc... e cineva aici? :)... yo tot astept >:D<

ogarafgan spunea...

intraaaaaaaa! iote-ma

REVENII .... tot bou :D .... >:D<