Photobucket

luni, noiembrie 10, 2008

Martorii lui Peshte



Martori pot fi de multe feluri: martorii lui Iehova, martori oculari, martori incomozi ..... sau martori incomodati .....
Poti sa fii martor la cum trece viata pe langa tine ...... sau la cum a trecut deja!
Poti fi martor la declaratiile altora ..... si sa nu-ti pese, sau sa iei foc, la propriu, sa gusti putin din combustia interna.
Poti fi martor la povesti de dragoste ...... sau in divortz ..... daca-ti trebe batai de cap.



Si mai poti fi martor mut ...... cu clocot ...... si spume ..... si clopotzei, care sa-ti ding - dongaiasca in functie de intensitatea (cu)tremurului
Si dupa multe, multe spume, sa iei un shervetzel, sau de la caz la caz, un prosopel sa te stergi, ca ce altceva poti face cand esti mut?

Pana si copiii au fatza de "hai sictir! "


iasii-192

iasii-243

5 comentarii:

Octavian-Andrei Brezean spunea...

pe cat de mult imi place a doua, prima mi se pare ca ai rupt-o in doo la post procesare

ogarafgan spunea...

asta inseamna echilibru!

Octavian-Andrei Brezean spunea...

relativ lucru si echilibruL asta

Anonim spunea...

Poti sa fi un martor, aflat intamplator in zona,cazul meu...socata de iresponsabilitatea parintilor.La ''hai sictir-ul'' acestor dragalase poti doar sa zambesti . Mie imi place prima..iti vine sa o pupi asa mozolita cum e.Nu stiu la ce fel de ''echilibru relativ'' facea referire domnul care a comentat(banuiesc ca sunt termenii dumneavoastra) dar fetita asta are un unghi interesant de a privi lumea si din unghiul acesta va avea suficient echilibru! Va doresc succes si mi-a placut in mod deosebit imaginea de la T/impuri.

ogarafgan spunea...

Multzumesc doamna Elena, foarte bun comentariul dumneavoastra. Asa e, nu va avea probleme, sper, in viatza. Mi-a placut si mie muuult de ea, as fi luat-o acasa :)
Va mai astpt :)