Photobucket

marți, noiembrie 18, 2008

UN JOC de moment



Dragoste oare e sinonim cu iubire? cica da, dadui o fuga-n dex
Dar oare e sinonim si cu pasiune? ovcorz ca nu pentru a colectiona timbre ..... cica iar da, ar fi o dragoste la puterea n!
Stiu ca poti face dragoste cu pasiune, dar fara pasiune merge? mai e dragoste?
Deci dragoste fara pasiune, sa zicem egal sex ..... sau plictiseala ..... sau obligatie de conjuctura
Dar si sexul se poate face cu pasiune, si atunci clar e sex! sau e dragoste? oare ce simte fiecare din protagonisti cand face sex, unul cu altul binenteles, nu cu alte diferite objecte? si binenteles intre sexe opuse, trebuia sa subliniez, pentru ca aici se vorbeste lucrari importante.

Femeia - dpmdv nu poate face sex pur si simplu, pentru ca SIMTE ..... iar daca se intampla totusi, bag mana-n foc, ca in cele trei minute n-a fost femeie, ci ori un rug, ori un aisberg, orice altceva numai sex slab nu! cel mai repede cred c-a fost un obiect de unica folosintza, care apoi s-a aruncat singur la cos, pregatind pe urmatorul, just in case.
Nu cred ca se poate duce acasa, se baga-n pat si nu se mai gandeste, la buze si gust, la mangaiere, la fierbinte si ape sarate amestecate, la mirosuri, la ametzeala, la simtzuri paroxistice, la nebunie, la extaz!

Barbatul - heheheeeeee, ce-o fi barbatul? asta-i prima intrebare, a fi sau a nu fi barbat ...... si-apoi cand iti clarifici aceasta intrebare, poti trece la urmatoarea:
OARE CE SIMTE el? oare simte ceva cand face zex? oare poate sa-l faca fara pasiune? si daca-l face cu pasiune, se cheama ca se numeste :D dragoste?
Si cand ajunge acasa, citeste ziarul, se mai uita putin pe net sau la un meci, si-si spune-n gand ca parca a facut ceva mai devreme, dar nu-si aduce bine aminte ce!

Indragostitii skip this nonsense, binenteles ca iar n-am ce face.

Sexul oral! oare de ce i se spune sex, in primul rand? oare de ce e asa de important? pt unii ..... oare e normal? nu privit dpdv al modernitatii, nici din cel al rigiditatii timpurilor trecute, ci privit de undeva din afara, din Calea Lactee de exemplu, de unde-mi place mie tare sa aduc aminte mereu ..... si sa privesc
Si in cele din urma de fapt ce inseamna? o bataie de joc in cazul unui viol? sau nu neaparat ..... ori ceva complet, ceva care te completeaza dar luat de la cel iubit(a), o extensie de-a ta, dar nu a ta?
Ori povesti trecute de douashpe noaptea?

Sa mai povestim un pic si despre sexul anal? neeeeee, lasam pentru altadata, alte subecte, alte anotimpuri cu chipuri diferite ...... de barbati ..... oare?

In fond ce inseamna viatza? in afara celor uzuale
UN JOC ....... in care daca nu intri si daca nu-i respecti regulile, te arzi


iof

10 comentarii:

asante spunea...

bine te-am gasit ogarito
eu cred ca si femeia poate face sex fara pasiune (si sunt destule exemple...pe centura si mai nou in buricul targului)dar mai cred ca poate exista si pasiune calculata ca sa zic asa ... cand amandoi partenerii stiu ce vor unul de la altul cand se respecta reciproc pt. ce sant in viata de toate zilele si nu neaparat pt performantele sexuale...

asante spunea...

si mai cred ogarito ca sexul poate fi privit ca un joc pe care il poti juca cu pasiune sau din obligatie (vezi meciurile de fotbal si nu numai)sau ca un razboi in care unul ataca (poate cu pasiune)si altul se apara cum poate din nevoia de a supravietui.

ogarafgan spunea...

bine-ai revenit asante! parca mi-ai mai scris, o data! ;)
pasiune calculata? esti sigur c-ai zis bine? pai daca-i calcul, dac-o gandesti atunci cum sa mai fie pasiune? pasiunea IO zic ca-i ceva de moment, o explozie ceva :D, care vine neanuntzata, nu cu programare sau gandita in detaliu
multzam de trecere! :)

Octavian-Andrei Brezean spunea...

conceptu' lu peshte aduna niste momente si amintiri la un loc. de mai lunga durata decat explozia pac-pac se creeaza un echilibru spontan in viata ta cand se creeaza aceleasi conditi oac-oac.

hai zi sincer adevaratul adevar ca te-ai indragostit si vrei sa dai vina pe o vro' pasiune pasionala trecator trecatoare. :)))))))))))))))))))))

da-le in colo de concepte stam sa ne jucam cu ce s-au chinuit altii sa teoretizeze in sute de ani in lipsa de diversitate si in prezenta suferintelor oglinda lipsurilor si frustrarilor.

vin sarbatorile de asta ce zici

ogarafgan spunea...

ai grija la noapte sa nu faci pipi-n pat!
vin sarbatorile?

Octavian-Andrei Brezean spunea...

nu am facut. inca nu am probleme cu prostata dar mai vorbeste-mi asa ca am o "pasiune" fata de finetzuri din astea feminine :)))

da-i cu dexu ala ca pan' la litera cu ppricina mai ai

numai bine
inspiratie sa fie ca pretenii vin de la sine

Mihai Cantea spunea...

Chestia cu sexul nu prea mi-e la indemina sau la comentariu.
Dar imi place poza daca anulez inscrisurile!

ogarafgan spunea...

multzam Mihai! cu inscrisurile anulate!

ce spunea pretenu papuashu de preteni?!

Admin spunea...

Îţi mai aminteşti Crăciunul?
Îţi propunem să scrii amintirile tale despre Crăciun pe blogul nostru colectiv.
O zi veselă!

ogarafgan spunea...

deci, incepem asa ca taranii, imi amintesc perfect, eram singura, l-am petrecut singura, exact ca anul asta, nicio noutate .... si da, imi plang de mila daca cineva are vreun dubiu
oricum nu doresc nimanui, dar cel care are, sa-i traiasca, cel care n-are sa-i stea in gat, asa ca mie
LA MULTI ANI!