Photobucket

duminică, decembrie 14, 2008

Dau un regat pentru iubire



De cate ori vad filmul, luat din realitate, ma infior si ma intreb cum se poate? Eu una n-am intalnit barbat sa faca orice, binenteles in limitele unei gandiri logice ( dar din nou, ce are logica in iubire? ) pentru femeia iubita.
Si totusi exista, probabil rare avisuri :D
Edward al Angliei anului 1936 a abdicat, ca sa poata fi impreuna cu femeia iubita, Wallis o americanca frumoasa, divortata special pentru el ..... iar scriu da :D
A vorbit unei lumi intregi pentru ultima oara, cand a spus pe shleau ca fara sprijinul femeii iubite, nu-si va putea indeplini niciodata indatoririle de rege. Si a abdicat, fara niciun regret ...... pentru o femeie ..... un barbat, un rege.
Pentru prima data de cand am blogul, as fi vrut trafic la greu de barbati :D, sa-i intreb cati ar face asa ceva?
Cati s-ar sacrifica complet pentru iubire? nu, nu-i bine spus ..... cati ar sti sa iubeasca? complet si pur, pentru ca eu consider ca iubesti numai atunci cand nu mai stii altceva decat fatza omului iubit, dorintzele lui, mirosul pielii, zambetul ...... ca iubesti cand ati sta amandoi in curul gol pe nisip si v-ati juca cu lopatzelele, ca iubesti cand stii sa spui o simpla urare de sarbatori sau in oricare zi obisnuita, cand vii c-o floare sau cu un maimutzoi ( a nu se intelege tampenii ) ...... sau de ce nu cu un REGAT!!!!!!
Cat de frumos e sentimentul de iubire! dar cat de efemer, dar cat de rar ......

Iubirea necoditionata nu ma intereseaza, de fapt nu mai ma intereseaza niciuna, acum ma ocup cu conspectiile, cu documentarele, cu naratiunile ...... deci spun povesti ...... pentru cei ce vor sa doarma linistiti si in pace!


giugiu-024

Niciun comentariu: