Photobucket

duminică, decembrie 14, 2008

Mo(nu)mente




Degetele strangeau delicat ..... din cand in cand ...... si-atunci zeci de fiori electrici ii strabateau tot corpul. Parca era un arici, pana si cel mai mic firishor de par vroia s-o ia la fuga ...... spre inaltimi sau adancimi, unde nimic sau nimeni nu mai ajunsese pana atunci, dincolo de orice imaginatie :D
Noroc ca n-o vedea, noroc ca n-o simtea ...... inca ...... altfel, reusise sa-i trezeasca simturile amortite ..... si daca printr-o minune s-ar fi intors, ar fi fost shocat. Ar fi vazut o fiara la panda, ce adulmeca.
Ce adulmeca?!!! Pentru prima oara mirosea frumos, nu brut, ci delicat, pentru prima oara il simtea ..... si ea, fiara din ea ..... si pentru prima oara il dorea. Se abtinea cu greu, n-avea nici cea mai mica dorintza sa alunece in abis, abisul placut, dar urat, abisul uitat, dar de-abia asteptat.
ABISUL ...... nu-l mai vroia ...... dar s-a intors ...... si a cuprins-o in brate ..... si a simtit cum se topeste, cum ii aluneca printre degete si se prelinge pe corpul lui subtire si gol ...... si asa, mica fiind, si-a dat seama cat era de inalt "doamne ce mica sunt!" atat mai reusea sa gandeasca in acele momente "doamne ce inalt este!" atat mai reusea sa-i ingaime neuronul in acele momente ......
Momente?! ce-ar fi?! ce-ar fi sa lase momentele pentru prima oara-n viata s-o ia inaintea ratiunii? ce-ar fi sa le lase sa traiasca? ce-ar fi? ce-ar fi sa-si dea voie sa le traiasca?
Si s-a lasat in voie ...... desi nu-i pasa ...... se simtea bine si-atat ...... cineva avea nevoie de EA ..... se simtea implinita, in sfarsit! ...... a regasit sentimentul de mult pierdut ...... intr-o sarutare hulpava care-o cauta pe ea, EA, cu totul ...... simtea cum se contopeste! ....... ciudat, extrem de ciudat ...... sa te contopesti cu ceva??????? cu cineva pe care nu-l cauti, cu cineva pe care nu-l vrei ..... doar pentru ca simti ca te vrea, pe tine, cea de momente, pe tine cea de timp efemer, pe tine, minte, corp, personalitate, fitze, prostie ...... PE MINE!!!!!!!!!! cea tremuranda, bolnavicios de tremuranda, c-un clantzanit de dinti si spasme cu greu inabusite.
Apoi toata ziua a ras! in sine. Mergea pe strada si zambea oamenilor. Le zambea si i-ar fi imbratisat pe toti. Si-a facut cinste c-un profiterol si-o pitza, si-a cumparat un maimutzoi si-un pulover. Vedea atat de bine totul, ca aproape o speria. Si capul era usor si limpede, atat de limpede, ca nu mai vedeai firicel de circumvolutiune ...... dar era fericita ..... si-n duh saraca. Pentru prima oara dupa muuuuulti, foarte multi ani.
Sa fii luminoasa la fatza si zambitoare, sa stii de la ce, dar sa uiti de la cine! ..... in minutele imediat urmatoare ...... iar ceva ce n-ai uitat pentru ca a contat, sa-ti intunece ratiunea, sa-ti stearga zambetele!!!
Ce ciudati sunt oamenii! sau doar ea?
..............................................................
Si pentr-o secunda i se facu dor ...... dor de momentele efemere cu miros de papa bun ...... dor de el ...... pe care-l alungase din ganduri in momentele imediat urmatoare momentelor efemere .....


ceatza-039

"Too much of no sounds
Uncomfortable silence can be so loud"


ceatza-041

4 comentarii:

andrei spunea...

no draga marlenne... ce crezi ca facui? m'o pus nush cine sa citesc postul tau cu melodia de la postul meu... si o mers al naibii de bine... se impletesc asa de bine... dramatismul si redescoperirea clipei... o duminica frumoasa sa ai draga marlenne <:D>

ogarafgan spunea...

multzam mai Ardeiash! iote di data ista unul derept si nu PE invers >:D<
si zici ca meloada ta se potriveste?! ia sa incerc si io! :)
sfarsit de vichend, asa ploios si friguros, dar calduros di la mini, si tie, dragul meu drag preten! :D

Anonim spunea...

Frumoase si astea, frumoase rau !
Ba fata ai o chestie in tine, chestie pe care multi, in necunostinta de cauza o numesc suflet. Multe din fotografiile astea te tradeaza rau de tot.

ogarafgan spunea...

Mai workshop ma lasasi cu gura cascata! fain comentariu, merse colo, iegzact unde multi in necunostinta de cauza :D