Photobucket

duminică, februarie 22, 2009

O viatza cu dor de viatza!



Ma uit la telefon, la mobil. E mic, delicat, incape in juma de palma. E negru - lac si are forme apetisante dupa gustul meu. Adica nu e patratzos, coltzuros, nu-mi plac coltzurile, probabil m-am vazut prea des in oglinda in ultima suta de ani.
Si-mi place la nebunie! Sa mai spun ca a fost foarte ieftin?! Si m-am dus dupa el in partea cealalta a orasului? Special?!!! Iar acum il mangai si-i simt pielea fina si rece-n care scanteiaza lumina neonului!
Inca ceva: e colorat, inauntru ca un pom de craciun si dotat cu-al 3-lea oki de intelighentzie-n mijlocul fruntzii.
Desi e extrem de simplu si nesofisticat, nu l-as da pentru nimic in lume.
Si-mi spun mandra in my mind, mustacind si privind gales pe sub sprancene "iote domnule ca sunt si io buna la ceva!!!!!"
Da, la lucruri mici, insignificante, pe langa care altii ar trece fara macar sa ia aminte la ele, dar din care-ti poti trage seva, unicul fum de mari-huana tras in piept de fericire. Plus alte mici, unice, multe, mii, chestii din care se impleteste si se traieste o viatza, maaaaaaaare daca-i privita la microscop de unii, sau chiar maaaare pentru tine, desi altii n-o vad.
Doamneeeee, frumoasa-i viatza, marea, pescarusii cu tzipetele lor, valurile, briza, careia parca-i simt gustul sarat, dulcea mangaiere caldutza a razelor de soare ..... offff mi-e dor de mare, mi-e dor de soare de mare.
Mi-e dor de-o viatza cu dor de viatza!


cohones


cernoc-130


cernoc-124

3 comentarii:

Octavian-Andrei Brezean spunea...

Hmmm, pai filosofia nu m-au determinat sa inteleg de ce exist sau de ce m-am nascut. Ea doar m-a convins ca am o viata si trebuie sa fac ceva cu ea, ceva care sa ma satisfaca. Poate ca nu apartin intru totul lumii asteia desi simt cateodata ca apartin alteia dar nu ii stiu numele. Dar totusi sunt de p'aici. Asa simt. Desi am un dor de neinteles si poate ca chiar exista altundeva, tot n-am nume. Poate ca ce caut tot nu e aici si nici dincolo. Aiurea.

Pana una alta am o viata si trebuie sa fac ce imi place cat mai mult posibil, este singurul motiv pentru care nu ar trebuie sa iti fie dor de ea ci sa o traiesti. Asta faci si acum, atunci nu trebuie sa fi nemultumita. Ea e aici. Iar cand realizezi asta cauti cotloane intunecate sau nisip cu pescarusi si oaze de soare? Poate ca asa se vede de la varsta mea dar stiu ca plansul de mila nu ii ajuta decat pe cei care se multumesc cu atat si inconstient s-au complacut intr-o barfa isterica de neconceput.

Ochii sus, vine primavara!

Anonim spunea...

excelente imagini, asa cum ne-ai obisnuit deja..iar gadurile tale sunt specifice inceputului de primavara...
stii, noi, cei/cele singuri/e, avem stari deja ff bine stabilite de vreme, anotimpuri, evenimente...
de sarbatori suntem tristi, iar unii dintre noi in prag de sinucidere...
primavara..astenici pana la Dzeu..cu doruri de vara si de "cald afara"..
vara ne dorim culorile toamnei...de dragobete vrem sa ne tina cineva in brate...de 1 martie sa ne dea un ghiocel..si tot asa...cunosc toate starile astea prea bine..numai ca la mine, odata cu vremea, s-au transformat in alintaturi...ma alint ca vreau...ma alint ce mi-e dor...uite, acum..mie imi este un dor imens de ocean..iar asta vara, imi era un dor imens de "marea mea de la constanta"...
ps
sa-nteleg ca singurul tau "fir" legat de viata este doar cel de la telefon ?!
nu ..nu pot sa cred asta..esti asa de "plina" si ai atat de mult de daruit..si culmea este ca si daruiesti frumos :)
pup cu drag (in loc de ghiocel)

ogarafgan spunea...

bai brezene raspunsei o data si era ceva foaaaaaarte inteligent, nu mai tin minte :D, bagscot, ca nush une' disparu! si de la varstele mele privit catre a ta, mi-aduc aminte de demult taaaare demult, deci cum ziceam, din lumea mea de dincolo, era chiar bucurie de viata, stie pretenii de ce!!!!!
si cuca utatul, io ma duc la cuca macaii, sa ma(i) caut!!!! :D
sar'na de popasul tau in postul din lumea mea! :)

sorinuco, multzum frumos, ca de obicei fain mai scrii!!!!
si nu sper, chiar sunt muuuult mai multe fire legate cu viata si la mine! doamne fereasca de vreun scurt circuit ;)
daruiesc frumos? :) cine vrea sa primeasca, sa lase un rand, o scrisoare, neste pietricele albe prin padure ..... offff si iar mi-e tare dor de mare! si de tine!