Photobucket

sâmbătă, aprilie 04, 2009

O buca' de saratzea



Imbracata in fustita si cu cizmulitze inalte pana peste genunchi, cobora din metrou ca o floare. Urca numai cateva trepte catre iesire, cand ramase blocata cu un picior in aer si inecata c-o buca' de saratzea.
Simtise ditamai palma unde credeti? Pe umar?! Un cunoscut de aceeasi varsta, proaspat divortat, ochi albastri, par grizonat si cont in banca?
Neeeeah!!!! O simtise pe poponetz!!!! Chiar pi dansul, mai sa-i ramana buca' de saratzea-n gat, sa-i iasa okii din cap de'necaciuni!!! Si'nghesuita putin, deja se inrosise toata, nu atat de rusine, cat de nervi.
Se intoarce. Cand, sa vezi nhinunatie mare! Un om de pamant, din topor, un om al muncii cu viitor, roshu in obrajor - nu ala pe care pusese laba - un tzaran jegos, nu ca ar fi vreo problema cu ei, sunt chiar jos palaria, dar respectivul, insotit de alti doi de tzeapa lui cu care-si dadea coate, era departe de a putea fi numit om, bashca sa-i mai spui domn!
Inainte sa se dezmeticeasca si sa-i zica fo doua, dar smulgandu-se cu violentza din inghesuiala "domnului" , acesta iutzeste pasul, iar fata ramane interzisa pentru cateva secunde cu ochii in ochii altui barbat ramas perplex. Se uita nervos dupa tzaran si nu-i venea sa creada! O clipa fata-i zari licarind in ochi, intentia clara sa-l ia la bataie dupa cat de incruntat urmarise scena. Un altul ar fi ras, poate chiar si ea daca ar fi fost o spectatoare. Dar nici pe departe nu fusese scena amuzanta. I-a multzumit zambind si s-a intors. Nu avea rost.


iar-sirnea-319

2 comentarii:

Octavian-Andrei Brezean spunea...

=)) super videoclipul

ogarafgan spunea...

aha :)