Photobucket

sâmbătă, aprilie 11, 2009

O picatura, doua picaturi, trei oi, doi oi .....



Cu dedicatie pentru tine Sorinuca! Hai ca o sa ne ia lumea in serios :D

Reluare

Frumos afara, cald, fetele mai goale, probabil de la dogoare. In fatza la magazinul uneversal, o famelie destinsa de rromi. Mama cu pruncu-ntr-o mana, in pofte ca poate mai avea vreun puradel in burta, desfacea cu cealalta mana o inghetata, un top-gun. Sa mor de pofta si altceva nimic, pentru cateva secunde, pana cand usor si lin, imi ateriza harteala la picioare. Faina, aurie, daca nu stiam ca tocmai se facuse de primavara, as fi banuit ca m-am aruncat din nou ca boul
, in specialele mele lumi paralele cu realitatea, unde deprimant si trist se asternea toamna cu ale sale frunze ruginii.
Era un gest atat de firesc si rupt din peisaj aruncatul cu harteala de catre prea distinsa doamna, incat primul meu gand a fost " ce anormala sunt!!!!! mi s-a parut ceva nelalocul lui, ce draq m-a apucat?! "
Dar la urma urmelor, nu e biodegradabila? da, madama!!!!!


mimi-009

3 comentarii:

Anonim spunea...

multumesc frumos !
asta place muuuult !!!

andrei spunea...

oki... deci... trei oi... doi oi.. un ou (rosu de paste... si daca se poate si pictat) si asa mai departe... parca m;a luat putin somnul :)... de fapt cred ca'mi revine febra :)... vezi ca una dintre picaturi e cat pe ce sa pice din poza... ai grija sa nu;ti uzi blogul draga marlenne... hi hi hi >:D< >:D<... o saptamana frumoasa sa ai :)

ogarafgan spunea...

multzam Arde iashule!
blogul meu e tot timpul ud, ca am io grija! :P
da seim tu iu tuu!