Photobucket

joi, iulie 22, 2010

Murdar



De la un timp iar au început visele fără noimă, care îmi toacă nervii când mă trezesc și-mi aduc două realități în fața ochilor, binențeles una fantastică.
Nu știu câtă lume poate înțelege, neputința, șocul, nervii, tremuriciul mădularelor și al mușchilor pelvieni, excitația plus gândurile copleșite de o prezență, una fantomatică dar atât de reală.
Visul este atât de profund că-l simți ca pe o mână ce pornește din tine, când te trezești. Te și minunezi ce cauți în realitatea asta!

Și cum naiba, când se întoarce, când vine cu o scoică mare plină cu inele, când te mângâie și nu-ți mai dă drumul din brațele menghină minute în șir! Minute în care începi ușor să simți căldură în locurile de prin văile din țările de jos și cum pulsează supernova de conțed, moment în care te ia cu leșin iar vintrele îți reacționează violent. Un om care în clipa când te luase în brațe, nu-ți provoca decât repulsie.
Ce dracu este asta, fir-ar mama ei de viață, că nu vreau să-mi aduc aminte, sau s-o am în gând ore-n șir, ca o moluscă uriașă și băloasă înfiptă-n mine; încerc să mă scutur și nu pot neam ...... ca un cuțit înfipt și el adânc. E acolo și mă scormonește, e sfâșietor.
Senzația e atât de puternică! O alambicătură, o încâlcitură între bine, silă, zâmbete și luări la sănătoasa, un vis înfipt în minte, pe post de realitate, crudă, vis la fel de crud.

Ce nebunie! Să fii complet impregnat cu un om, da, cu omul, nu cu mirosul. Un om care nici nu bese de tine, complet ancorat în alte fofoloance, în servici sau cine știe ce activități complexe în realitatea lui, un om pe care l-ai uitat.
Iar acum se întoarce și te bântuie, de nu știu câte zile. Ce ți-e și cu viața asta! Ce gânduri ciudate poate coace o minte liniștită. Sau nu-i?!
Ce vise, de tot rahatul când te scoli! Care te răvășesc ca o mică tornadă. Rapid și scurt, fac praf o ordine și-o liniște, cu multă trudă obținute.

Și să nu înjuri, să nu te revolți, să nu faci urât și să arunci cu televizorul în gând, în visul tău?
Să nu te piși pe el, țigănește vorbind, că poate așa se răcorește și mintea?! Murdar

158

7 comentarii:

QED spunea...

curat murdar

fotomaniacu spunea...

Am spus de mii de ori: faceti un albumas de poezele ilustrate.
Ati sparge piata.

Of...

Monique spunea...

Pai asta e ca o umilire sa zicem. Un om pe care poate l-ai dispretuit si iata te obsedeaza in vise. Cam asta e legea firii ,asa lasa Dumnezeu. Asa cum spunea cred Francoise Sagan "nu stim ce ne rezerva TRECUTUL"
Solutia este de a da un pic timpul inapoi , de a retrai momente si de a cataloga individul sa zicem ca pe un copil . Prost. Si pe copii prosti nu poti sa te superi, nu poti sa ii dispretuiesti.
ma rog, e o idee.
va pup si poate mergeti maine in piata si faceti o mancarica de ciuperci daca tot v-am facut pofta!

Unknown spunea...

Curat murdar....
Dar cred io ca-s numa' vise de canicula.
Sau vise de care-avem nevoie, vise fara de care creierul s-ar inflama, s-ar incinge si ar exploda ca o supernova...
Fara sa creeze in schimb o stea noua...
Mda' bat campii de dimineata....

ogarafgan spunea...

QED, vroiam să-i zic așa, dar nu-i niik curat p-acolo :)
Mulțam de trecere!

Don fotografu, îmi ziceți de atâtea ori, că pân la urmă-mi intră ideea și mie-n cap, că tot trebe neapărat să fac ceva :D
Mulțam mult de bunele intenții! :)

Monique, mai rău, mă simt violată fizic și psihic :)). Nu pot controla treaba asta și mă omoară!
Iar copiii eu îi consider niște mici adulți, pentru că știu absolut tot ce fac, dar profită de slăbiciunile celor mari ca statură din jur :))
Mâncărica de țupercuțe e pe vine. De-abia aștept :)

Don Popa, e bine să bați câmpii dimineața, pe răcoare, nu în soare, nici în sărbătoare, dar cu alinare, că nu ești în visare :D, ci în conștientizare :))

Mirela spunea...

Ok, data viitoare când te bagi la somn, bea un pahar cu lapte, fă o băicică fierbinte, trage perna pe cap şi ţine lângă tine o bâtă. Dacă îţi mai supără careva moaţele blonde/portocalii/negre, iei frumuşel bâta şi-i dai două după ceafă de să-i meargă fulgii!!!

ogarafgan spunea...

Așa să-i fie numele Mire :)), m-ai făcut să râd așa de dimineață :))
Mulțam pentru rânjete :))