Photobucket

marți, octombrie 19, 2010

PULA



Cum tot n-am somn, mai colindai și eu un pic blogosfera. Și am ajuns la o concluzie, destul de surprinzătoare. Sau poate nu?!
Deci dacă nu se știa cine-i cel mai tare fotograf contemporan, vi-l spui io! L-am întâlnit de-atâtea ori pe siturile românești de fotografie, cât și pe marea majoritate a blogurilor, că e imposibil să nu fie, să nu fieee, deci să nu fie, EA domnule! Deci da, ea, că e una-dOO, care hăhăhă, aparține lui, da lui, bărbatului. Asta nu înseamnă că este monopol. Și pe buzele femeilor o întâlnim destul de des, chiar frecvent și cu fervență.
Deci cel mai tare fotograf al momentului este PULA!!!!!!!
Nu mă întrebați cum arată, sau de fotografiile ei-lui. Dați cu guguloiul. Veți găsi tone de informații. Muuult mai multe decât despre oricine altcineva. De notorietate domnule ...... și doamnelor!

IMGP8688

4 comentarii:

Bieţîvan Ratat spunea...

Măi dragă, tu ai ajuns să cauţi POOLA pe gugăl? Turai!
Acum, drept să-ţi spui nu cred că teoria ta e corectă: ca să fie mare fotograf doamna amintită trebuie să aibă multe: doo oo încărcate, un obiectiv adaptat la subictul fotografiat...ehei, multe... contează cît ţin acumulatorii, dacă are body-ul rezistent, dacă e izolat de umezeală, etcaetera, etcaetera...
Despre bloguri şi bloganţi, cam aşa înţeleg io treaba: cînd vine cîte una (hienă bătrînă sau tînără speranţă) şi expune pe blogul dumneaiei cîte o chizdă de fotografie, se numeşte că ne-a arătat-o făcîndu-ne o ofertă publică. Dacă doamna nostră indicată de matale face o ţîră de bine făcînd rating la bloaga respectivă şi apreciază că chizda de fotografie e futabilă, atunci, ca în locurile publice, mneaiei scrijeleşte pe pereţi: ”accept oferta”. Sau alte mesaje sinonime.
STOP JOC, PIUA 13, CUI-CUI-CASA!
Nu mai zic nik. Şi cre kă nici matale nu ar trebui să mai zici nimic despre lucruri sfinte, că aceste lucruri sfinte sunt pe teren minat şi fără să ştii ce şi cum, sari în aer! Sănătate!

ogarafgan spunea...

Păi nu-i chiar nimic, săritul în aer face bine la riduri. Idem la anii de înțelepciune, că dacă se fărâmă, logic, se înmulțesc :))
Că tot veni toamna, peste tot. Și trebe să ne cadă frunzele.
Iar cu ratingul vizavi de PULA, ai maaare dreptate. Unde-i ea, hop tătă lumea, nush de ce!
Cât privește abundența de dumneaei, cum să spun eu, ce-i prea mult strică, te-nverzești, te-ngălbenești, că d-aiai toamnă și te scuturi din copaci, peste tătă lumea. Dând din craci.

Nu mi-a plăcut niciodată să jignesc pe cineva, gratuit, să vorbesc urât, dacă nu e atmosfera propice și plOOOOO.

Tot ce e scris la mine trebuie luat ca un pamflet.
În afară să aduc un zâmbet în colțurile gurilor :D, nu caut nimic.
Dar chiar nimic. Drumurile sunt paralele, perpendiculare, circulare dar de multe ori înfundate. Mă duc să aduc pompa.

Și-uite-așa bat câmpii.

Anonim spunea...

batzi campii rau de tat ca dabicei madam,bagaciune de seama si nimic mai mult

ogarafgan spunea...

Iote că trecu ecuatoru
Cu tractoru
Moment de reculegere
Dar totuși am o plângere ....
În episodul următor