luni, octombrie 25, 2010

Vânare de vântAm avut zilele trecute un orgasm, de intensitate maximă. Și cum se face că n-am știut! Cu toate că cică iera fierbinte.
Drept urmare îl reiterăm, ca să nu uităm, și să ne aducem aminte - căcu cât mai mulți, cu-atât mai bine - dale :D dumnealui vântului cuvinte.

IMGP9716

7 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Pe mine secventele video nu ma incinta. As prefera sa vad iar formidabilele imagini si atit...

Dan Moruzan spunea...

Si se mai zice ca nu conteaza lungimea... Da, tele-ul este indispensabil!

Anonim spunea...

Ce tare! Vreau şi eu ce a comandat ea!!! :)) :))

ogarafgan spunea...

Don fotografu, cum am spus de multe ori, la mine e un amalgam. Nu fac numai fotografie. Și-mi pare ciudat să te duci să faci fotografie cu o temă în minte, când fotografiezi de plăcere.
Că nu scriu superb, nemaipomenit, dincolo de nori cum scriu alții, sau cică poze (aici dați-mi voie să mă tăvălesc pe jos) asta e, încă respir, nu e nicio problemă.
Mulțam de trecere :), sunt destule poze făcute în foldere, dar tre să-mi vină cheful :D. Ca să nu mai spun că multe poze care plac unora, altora nici n-au trecut p-acolo.
Iar eu sunt complet pierdută. De fapt toți, fotografia e cât se pppoate de subiectivă. Unii chiar spun la pocnitori că sunt extraordinare, bazat peeee, peeee, diferite .... nu mă interesează să intru în amănunte.

Dane, așa e, de când m-am apucat :D numai cu el stau de gât :)

Mireille, și io :)) ..... vorbeam de sub frunze :))

Bieţîvan Ratat spunea...

Să îţi fie de bine orgasmul, păcat că nu ai ştiut, bine că ţi-ai adus aminte.
Cît despre fotografiatul cu o temă în minte, mă incită opinia ta. Fotografia, chiar comercială vrînd să fie tot trebuie să fie de plăcere. Altfel e ştirbă şi fadă. Oriunde ai merge să fotografiezi, orice ai fotografia trebuie să ai înainte de a declanşa o idee.
Invers, fotografia reuşită se transformă într-un accident fericit. Şi e păcat, înseamnă să nu îţi utilizezi potenţialul cum trebuie.
Nu sunt de acord cu tine: tema trebuie să fie în minte cînd duci camera la ochi: oameni, animale, peisaje sau poezie (flori, fete sau băieţi, alegeţi pe cine vreţi), nu contează, dar trebuie să existe ideea înainte. Sporuri (nebugetare) îţi doresc!

ogarafgan spunea...

Păi știi ce spunea domnul Rațiu domnule Biețîvan „o să lupt până la ultima picătură de sânge, ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine” :D
Cu adusul aminte e mai greu, dar mai am scăpări și iote, ies nhinunății :))
Și când duc camera la ochi, nu gândesc :D, încerc să înregistrez frumosul, urîtul, interesantul, etc
Sunt ca un scrib din vechile timpuri, scriu cum spun alții, cu lumină ..... chestii :))
Sporuri și matale, de oricare și de tăti felurili.

Unknown spunea...

Uiiii.... Da'lung o fost!
Nu intra in ''pagina'' , dar arata foaaarte bine :))