Photobucket

duminică, februarie 24, 2008

A infrunzit padurea



Azi a fost o zi superba! de primavara ..... si ce daca!
Maica-mea s-a dus cu babele ei in parc ..... verisoara-mea cu fiica-sa ..... si-mi povesteau ca n-aveai loc sa arunci un ac, de bucuresteni galbejiti de iarna grea, sarmale si carne de porc in untura ..... si ce daca!
Toata lumea cu catel, cu purcel, cu consort, -soarta, consorti-i, a fost la plimbare pe shtrase ..... si ce daca!
Lucruri extraordinar de banale, care privite din anumite unghiuri, ori iau proportii catastrofale ori devin microscopice.
Si uite asa se astern pe hartia asta virtual si plictisitor de alba, alte ganduri la fel de plictisoare, fapte sau nefapte, framantari de sine, nicidecum ale lumii indiferente la individual .... pen'ce individa ar trebui sa-si faca brobleme pentru broblemele lumii?!!!!!
Ca nu stiu care se caca-n sus, ca altul n-a venit la altar, ca e razboi si schiloditi de razboi, ca e foamete, ca e fototur sau nu, ca merem la alba - neagra dar de fapt mai pe vara, ca "uite, vezi tu, este" si tu te "uite" ca doar asa se zice, dar "nu este" .....
Atunci ce draq sa mai intelegi din lume? sau de ce sa te strofoci s-o mai intelegi?
Mai bine te retragi in cochilie ..... si mori cate un pic .....

loveste

2 comentarii:

Octavian-Andrei Brezean spunea...

mdap interesant sa vezic um vecinii se organizeaza si pleaca cu masina...in parc. parcheaza frumos aomenii langa, coboara la fel de organizati (distanta pana la parc este de 400m) intra cu toate cele in atmosfera de duminica la amiaza.

sa ne traim viata si mai putin sa analizam niste lucururi pe care oricum nu le putem schimba. daca e sa ma strofoc o sa o fac pentru a mea.

ce avem din ea sa o facem sa fie placuta.

ogarafgan spunea...

bine spus Octavian! acelasi lucru, cu alte cuvinte!
multzam de trecere!