Photobucket

marți, octombrie 14, 2008

Anduranta psihica



Sarutul? are vreo importanta? e nimic sau tot? e de complezenta, cand esti satul de partener dar trebuie sa faci sex? sau te pierzi intr-o ameteala dulce? ai crede, ai vrea sa crezi, dar sunt atat de multe feluri de saruturi, ca ajungi sa nu mai crezi nimic.
In loc sa simti foc, in loc sa simti para, simti banana ..... si rece, fara emotii interioare, numai porniri animalice si-atat, punct.
Doua blocuri de marmura cu punct comun, punct ..... sau cum erau odata papuselele cele mici din plastic, de trageai de-o chestie, ii iesea piciorul trei dintre celelalte doua.
In loc sa te scufunzi sau sa te inalti, simti c-ai inghetat de frica, simti ca ceva e atat de ne in ordine, ca-ti vine sa intri in pamant. Simti exact ce banuiai cu al 7-lea simt. Si totusi continui ..... din prostie
Si-ti vine sa urli "oare de ceeeee?"
Oare cand o sa gasesti ceea ce cauti?
Oare mai gasesti? Oare nu-i prea tarziu?
E prea tarziu!
Si e atata oboseala!
Sunt lucruri muuult mai importante precum zbaterile realiste, cele cu picioarele pe pamant, cele precum munca sau gasitul socializarilor de forma. Adica o gramada de forme de falsitate, care sa ne dea un scop in viata, sa simtim ca nu traim degeaba, ca lasam ceva de renume mond(ial) in urma noastra de care sa fim mandri.
Important e sa comanzi, de preferinta cat mai multa lume, sa domini, sa dai sfaturi de la inaltimea experientelor personale asociate in general cu o varsta inaintata, sa-ti razi pe sub mustata de orice pornire cat de mica de sensibilitate, de orice om care poate sa viseze ..... si nu numai ca e capabil sa viseze, ii si place, se si complace.
Daca reuseste sa se mentina asa, cu capul in nori, intr-o lume perfect de imperfecta cu picioarele pe pamant, e considerat inferior si slab, privit de sus, batjocorit.
Sunt multi, foarte multi oameni tari pe Pamantul asta atat de hulit, si sunt mandra ca nu fac parte dintre ei, si sunt mandra ca sunt undeva in nori, unde as vrea sa si raman, sa nu mai ma vada nimeni ..... si eu pe ei.
Singurul lucru pamantesc dupa care as tanji, ar fi sarutul ..... MEU ! buba e ca nu pot singura, asa ca norii reprezinta fantastica ascundere, perdea, suprarealism, paranormal, in care s-ar povesti imaginatia.


imagine