Photobucket

vineri, octombrie 03, 2008

Fat Frumos si zmeii zmeilor ..... despre Ileana Cosanzeana nu avem informatii



A fost odata ca niciodata Fat Frumos ..... din lacrima. Si din cauza lacrimei se vedea ashaaaaa, un pic blurat, precum un aparat foto inghetat, adus la caldurica in palat.
Dar Fatul n-avea liniste, era tot timpu-n cautare de ceva, nici el bine nu stia. Asa ca purcese la drum, lasand palatu-n urma si-amintirile scrum.
Si cum mergea el asa cantand prin padure si mirosind flolicelele, saltand cand p-un picior, cand p-altul, ce sa vezi ca vazu Fatul Frumos? nici mai mult nici mai putin decat pe Zmeul Zmeilor!!!!!!!!
Si-atunci avu revelatia, in sfarsit gasise ceea ce cauta. Pe dupa un copac mai gros, se uita galesh la zmeu. Si din galeshi, okii-i se facura mari, din ce in ce mai mari, pana-i sarira din orbite si sfarcurile se-ntarira.
Dar ce coada avea zmeul Dumnezeule! okii din orbite sariti, se lipira rand pe rand, unul cate unul, mangaind hulpav fiecare solzisor din trupul zmeul-ashului.
"Dar ce aripi! Dar cate capete, Dumnezeule mare! Dar ce oki mari si verzi ca smaraldul ai tu draga Zmeul Zmeilor!!!!!!" gandea bietul Fat Frumos dupa cel copac gros si scorburos.
Insa ...... stupoare, cand se uita mai bine, vazu ca Zmeul Zmeilor facea parte din alta retzea ...... :(
Mahnit, dezndajduit, Fat Frumos se dadea cu capul de toti copacii pe care-i intalnea si palosul si-l scotea ..... degeaba. Era pauarles.
Vlaguit cu okii arzand, probabil prin simpatie cu flacarile ce ieseau din gurile celor multe capete ale Zmeului Zmeilor, se intoarse sa mai arunce o privire, sa mai traga o sperantza, sa se lupte pentru dragostea lui.
Si ramase cu gura cascata!!!!! langa Zmeul Zmeilor se mai itzise unul, cu si mai multe capete, cu si mai multe flacari iesind pe nas. Asta vazu in dreapta, cand, speriat, Fatul sari doi pasi in spate dintr-un salt facut cat altii-n sapte ..... in stanga era altul!!!!!!!! frumos de la soare te puteai uita, dar la dansul ba.
Fat Frumos, lasand okii-n jos, varsand lacrima de unde venea, isi spuse-n barba alba ..... pardon, blonda:
"Cu unul ma puteam lupta ..... hmmmmm????? dreams!!!!! dar cu doi?!!!!!!! cu trei?!!!!!!!!!!!! ce mama dracului!!!!!!!!"
Si noroc ca se termena povestea, ca cine stie cati Zmeii Zmeilor mai vedea saracul Fat Frumos din lacrima care-o pierduse pe jos!!!!!
Si-ncalecai pe-o ..... sha ..... si va spusai povestea!!!!! ..... asha

Disclaimer: Fatul Frumos nu a incurcat Balaurul cu Zmeul. Nu ne asumam nicio raspundere.
Lacrima-i de vina ..... prin ea se vede totul distorsionat


zam

2 comentarii:

Octavian-Andrei Brezean spunea...

"giv it tu mi" bai ce le doreste gaJica la varsta ei, e de admirat vorba aia adevaru e ca si melodia e beheton.

deci care este foarte faina fotografie dinamica.

ogarafgan spunea...

de dorit, doreste si baba Veta de 80 de la cinci!!!!! sa moara si capra vecinului =)))))))
dar cum arata Madonnica, la varsta dumneaei?!!!! si ce meloada beton, ton, ton!
multzam pretenare de trecere ... si vorbe bune! ;)