Photobucket

joi, octombrie 23, 2008

Inspiratie .... la liber



Stateam in fatza masinii chiar langa geamul soferului. Cu el era inca unul, cu fatza specifica de tzigan interlop, tuns scurt stil scapat proaspat mititca, urechi mari, pometi iesiti in evidenta, barbie lata si nas cu urme ca pe-acolo au trecut pumnii musafiri de multe ori.
Cu o voce groasa de acelasi gen si limbaj adecvat, romulanul povestea nonsalant ce fel de femeie avea el acasa, romanca.
" Baaaa, stii tu ca-mi ghiceste si gandurile, inainte sa deschid gura ca vreau ceva?! Tot timpul am lucrurile curate si calcate la dunga, face curatenie luna, mancare nu mai zic, te lingi pe degete. Nu mi-ar spune nici sa ma dau mai incolo, nu cumva sa ma jigneasca. Asta inseamna sa ma iubeasca! Si mai aduce si banu ca se duce la servici. E o bomboana de femeie, o comoara la casa omului. Nu mi-a gresit niciodata cu nimic si-mi face toate poftele ..... doar o data a cracnit si i-am umflat ochii "
Si uite-asa mi-am adus aminte, ca da, unele femei si-o cer cu sigurantza si binenteles trebuie sa si-o ia, sau ca altii au tot dreptul sa li-l ia ..... cu cutitul ..... si-apoi sa le puna sa faca si bani pentru ei ..... si ele sa accepte, ca doar n-au incotro!
Doamneeeee, ce le-as mai bate! iar pe animalele care-au facut asta, le-as toca cu ciocanul de facut shnitzele!
Oare ce inseamna a fi om? oare ce rotitze fac ca lucrurile astea sa se puna in miscare? oare de ce atata violentza? si din cate am inteles, le face si placere! celor cu cutitul, binenteles!


olala-1