Photobucket

sâmbătă, octombrie 11, 2008

Ne ......



Am o stare de rahat, desi a fost o zi frumoasa-n care-am plecat cu soarele si m-am intors cu luna ..... in care m-am dus plina si tremurand ...... si m-am intors goala, muuult mai goala ....
Am vazut dragoste la doi pasi de mine, aproape puteam s-o ating ..... dar nu era a mea, ce sa fac cu ea?
Am vazut de doua ori dragoste si tot de atatea ori m-am chircit de durere, m-am facut scrum si m-am imprastiat in toate zarile ..... si in cele nestiute.
Sunt multi, foarte multi cei ce-si umplu zilele, poate si noptile cu orice, nu stau sa enumar oriceurile ..... si se considera fericiti ...... si cand ajung acasa inca se considera fericiti, desi au patul gol si rece ...... sau cine stie? poate-i cald, poate nu-i gol, dar se intreaba ce le lipseste?
IO nu stiu daca zbier pentru ca mi-e patul gol si rece, dar stiu sigur ca fatza mi-e de marmura, neagra, colturile gurii in jos si ochii cenusii precum sufletul.
Si m-am saturat de atata pustiu ...... si m-am saturat de ne simtzire!
Mi-e si teama c-asa am intzepenit, in timp si-n ere si-ntre ele si peste tot ..... o mare fatza ingrozita, cu mainile-ndoite de coate si degetele raschirate, cu par valvoi, batand toate-n albastru, undeva sus pe cer, sub o pojghitza de gheatza ce invaluie eternitatea incremenita-n neputintza, in neacceptare, in disperare!


iar-sirnea-205

iar-sirnea-204

2 comentarii:

ghita georgeta spunea...

...unul dintre cele mai bune posturi ale tale...plac poznele place muzica ...si nici textul nu e rau, prinde atmosfera care te caracterizeaza.
Spune-mi ce scrii pe blog ...ca sa stiu cine esti!

ogarafgan spunea...

multzumesc Georgeta! :)