Photobucket

sâmbătă, octombrie 04, 2008

Pe campiile imaginatiei, la batut



Stiti cum se spune, ca ce visezi noaptea faci a 2-a zi! mai am timp sa ma gandesc ..... sau n-o sa gandesc, o sa actionez si-atat ...... sau nici atat, o sa curga de la sine, cate-un pic, pic, pic, pana n-o mai ramanea nimic!

Am visat azi noapte un fost prieten. Iar ieri a fost prima oara-n viatza mea cand am agatzat un barbat pe strada. De fapt nu eu, nici el, a fost de la sine, cateva priviri, nu furisate, ci directe. Cand imi place cineva ma uit in okii lui, ii sustin privirea, il cantaresc :D si-i fac o evaluare estimativa scurta. In tramvai. Ultima data cand ne-am privit, inainte de a cobora, n-am putut sa nu zambesc, cand mi-am dat seama ca doi oameni care se plac, datorita convenientelor, timiditatii sau fricii, s-ar putea sa piarda ceva frumos sau unic, pentru ca n-au actionat in acele mici franturi de timp, care parca trec atat de repede ..... si nu vrei.
Am coborat si mi-am luat gandul ..... dar m-am trezit cu el langa mine. Un barbat frumos, cu parul lung ..... probabil ca asta m-a atras. Un par negru cu fire albe printre si-ochi ca doua sfredele ce mi-au patruns pana-n creier. Am schimbat cateva vorbe si parca-l cunoasteam de ani. Am stabilit sa ne vedem azi. Nu stiu daca am timp sa ajung, dar mi-as dori.
Si-uite-asa-mi visai fostul prieten cu parul lung, desi nu l-a avut niciodata. Un par luuuuung pana la mijloc, mai mult alb decat negru, pe care-l invartea in palme si se juca cu el. Iar dedesuptul lui la ceafa, era tuns la piele. Avea ceva de chinez in el, cu exceptia ochilor de un albastru ca azurul, ochi in care m-as pierde de cel putin cateva ori pe zi.
Joaca lui cu parul suberb, imbatranit inainte de vreme, dar fir gros, viguros, avea ceva extraordinar de senzual, de "vino-n incoa", de intim, de parca eram de-acolo. Si ne-am sarutat. Un sarut luuuung, nu lasciv ci, ci, aaaaa, cum sa spun? parca eram numai doua buze, o singura limba, parca eram un milimicron explorator in ceruri ..... palatine si omuleti spanzurati de ei, parca nu mai vroiam sa plec din locul acela cald cu gust bun si dulce, parca acolo s-a sfarsit lumea pentru mine ..... lumea asta si-a-nceput o alta-n care voiam sa ma pierd.
Si-a dat cu miscari incete tricoul jos, ramanand gol pana la brau. Eram intr-o gradina. Oare era a lui Eden? :D ...... si-a intrat tasu' si i-a spus ca are treaba de facut, ca-i casa mare si toti ceilalti ii asteapta ajutorul.
Iar eu nu mai aveam timp, ca pierdeam trenul ..... :D

Si m-am trezit. Cu un sentiment de neimplinire si altul de prea-plin, cu nelinisti, cu semne de intrebare si de mirare, cu ciuda ca sunt atat de labila psihic incat sa ma influenteze atat de tare un vis.
Si nu e prima data!


f-vord

3 comentarii:

andrei spunea...

te vazui te vazui la domnu' papuashu pe blog :PPP... dar acu fug repede... ca pic de somn :)... sa ai o noapte lina draga marlene >:D<

ogarafgan spunea...

si sa stii, sunt muuult mai frumoasa in realitate! =))))))) :"> nu ca domnu papuash nu m-ar fi scos excelent!
multzam la fel! dragul meu Ardelash :D

Octavian-Andrei Brezean spunea...

maaa..