Photobucket

luni, octombrie 13, 2008

Senzo(r)



Of, iar am amortit. M-am plictisit, dar nu mai pot iesi, ma zbat dar degeaba.
Nu mai pot face nimic, decat sa privesc si sa ascult, sa ascult cum trece viata.
Sa privesc doi indivizi, ea si el, amandoi cu muuulte kilograme in plus, kilogramele si fetzele dandu-le alura unor buldogi - sa ma scuze prietenii mei grasuti! :) , dau un plus de personaliatate descrierii, exact cum as spune ca unu-i biscuite-n dunga! :D ..... sa ma ierte si buldogii :))
Ea la vreo 45, tunsa scurt militareste si cu ceafa de luptator sumo, el la vreo 29, romulan, aceleasi caracteristici. Ea cu mana pe buca lui stanga-n timp ce mergea in dreapta lui ..... strangand dulce si delicat :D. Apoi trecand la fel de delicat la framantat buca din dreapta ..... mergand nestingheriti, in vazul tuturor, in timp ce se indreptau spre masina ..... un jeep negru ..... stralucitor precum un diamant slefuit, slefuit direct din personalitatile lor.
Si-apoi iar m-am pus pe pus intrebari ..... observand in aceeasi amorteala, aceeasi viatza.
.............................................................................................................................................................................
O femeie la vreo 60, uscata, dar inca frumoasa, tinea la piept, protector, c-o mana un catelus, fara rasa si amarastean dupa moaca ...... iar in cealalta un cos de nuiele, destul de spatios, un culcus special pentru inimioara ce batea langa a ei. Se pregatea sa intre la metrou. Oare unde se ducea cu el?
.............................................................................................................................................................................
La Sincai, in spatele intrarii in metrou isi face veacul un omuletz, homeless de ceva vreme. Are injghebat un culcus, bine acoperit sa nu intre ploaia, are o gramada de carti pe post de pereti si-l gasesi tot timpul sporovaind cu cineva. Astazi era singur, dar avea treaba, se radea. Si-am zis bine, nu se barbierea, nu avea sapun sau spuma pentru ras, nu avea nici macar oglinda. Cu privirea-n gol, isi tundea parul de dupa urechi c-o masina de ras din plastic.
...............................................................................................................................................................................
Un barbat mi-a starnit astazi admiratia ...... si i-am spus-o. A reusit sa faca ceva ce putini altii ar fi reusit, sa faca doua lucruri in acelasi timp, ce necesitau concentrare si sigur unul il elimina instant pe celalalt.
Si-asa m-am gandit ca multi nu recunosc cand admira pe cineva sau nu i-o spun.
De ce domne? iti face bine si tie, dar si celuilalt. Comunici pozitiv si intervine relaxarea, starea de bine, de comuniune sufleteasca poate chiar intre doi straini.
................................................................................................................................................................................
Franturi de viata, clipe adunate, nascute dintr-o nevoie de-a razbate din amorteala, de-a razbate in realitate. Desi miscarile-mi sunt moi, poate lascive, sau in reluare, ochiul reuseste sa vada si sa retzina ..... viatza.
Mai am totusi o legatura cu ea ..... mi se misca ochii ..... si retina inregistreaza.


oui

3 comentarii:

asante spunea...

buna ziua,bine te-am gasit
poza este super

asante spunea...

imi plac combinatiile de lumini si umbre (nu sant expert,nici macar fotograf....asa ca nu pune prea mare pret pe comentariile mele din acest punct de vedere)si faptul ca surprinzi lucruri si momente pe langa care trecem uneori fara sa le bagam in seama desi sant atat de evidente.
iti multumesc pentru faptul ca imi dai posibilitatea ca citind aceste stari ale tale sa reflectez la anumite aspecte din viata mea...

ogarafgan spunea...

bine ai venit asante! multzumesc :)