Photobucket

vineri, octombrie 03, 2008

Tzara Aliciiilor



Cateodata ii mai ghii sa nu te iubeasca nimeni.
Da, ce pisici?! chiar nu mi-e rusine s-o strig in gura mare - NU MA IUBESTEEEEEE NIMENI =)))))))))))))
Si ce daca? acu' poci zice asta fara sa simt ca mi se taie inima-n doua ..... acu' , in clipa asta, mai tarziu cine stie?
De ce? pentru ca pot zbura, pentru ca mi-s sufletul si inima goale, dar primitoare :D, da, ca niste gauri negre, dar albe :D ..... gata sa soarba tot in cale.
Iar pot visa cu ochii deschisi ...... si nu, nu la dragoste, ci la viatza. Vreau viatza, sa simt ca traiesc, nu sa ma ingrop in birou, in obligatii casnice, nici macar morale.
De fapt, incruntandu-ma putin, realizez ca tanjesc dupa libertate, libertatea de miscare ..... hihihihi, in toate planurile, de la orizontal(a), pana la cea verticala ...... si din vertical iar la orizontal - rezulta ZBOR
As avea nevoie de putin (dea)supra-realism, de putin fantastic ..... sau mai mult .....
Hahahahahaha, chiar acum imi urla maica-mea din bucatarie, ca altfel n-o auzeam cu sonorul dat la maxim "- Da' nu te-ai plictisit de melodia aia? "
Cum dracu' sa ma plictisesc, cand am o stare de euforie, de beatitudine, sora cu sora mai mare?!!!!!
Vreau sa plec departe, departe ...... si-apoi sa plec si mai departe ..... sa explorez noi galaxii, sa ma afund in jungla sau in pesteri, sa cad in ape limpezi si-albastre pure-imbracata sa ma ud pana la chiloti si-aburul sa iasa din mine, sa ling sare, sa ma-nglodesc pana la fund in noroi, sa-mi intre zapada-n oki si pe gat daca n-am fular, sa mi se lipeasca genele si narile de ger, sa-mi curga mucii, sa ma manance bucile si mainile, s-alerg cat pot, sa-mi iau avant si cu mainile-n laterale sa plonjez de pe platoul de la 2000 de metri-n gol ...... fara nimic ...... si sa

ZBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

sa fiu fluture, sirena, ploaie, dor, sa fiu ceatza stransa-n picaturi de diamante scurse pe obraji inrositi de efort

Of, Of Doamneeeeeee, Alice (d)in tzara minunilor se-ntoarse pe pamant


olife

3 comentarii:

Cristiana Laura Pantea spunea...

place imaginea

inanaina spunea...

Stii.. chiar daca, in anumite momente, nu o simtim.. nu inseamna ca nu suntem iubiti. Poate ca uneori nu suntem indeajuns de deschisi.. sa observam.

ogarafgan spunea...

multzam Krissa!
Multzumesc Inanaina :)

Va mai astept cu placere!