Photobucket

joi, octombrie 16, 2008

Tzz Tzz



TzzzzzzzzzzTzzzzzzzzzzz, nu i-as dori nimanui sa fie in fatza mea acum, sunt neagra-n in cerul gurii. De ce dracu' trebe despicat firu-n coishpe cand e vorba de sufletul unui om? nu-l poti lua asa cum e? nu domne, trebe sa intrebi daca sufletul respectiv are casa, servici (ne)regulat, e optimist, daca are bani, ca altfel cine-ar vrea un deprimat, fara nimic. De exemplu io l-as vrea? ma intreba cineva odata.
Ce-am fost si ce-am ajuns? si ma refer la omenire, cand venea unu' de-ti ardea un ciolan peste fatza .... din dragoste ovcorz, si tu fericita de ofranda te intorceai cu spatele, in patru labe.
Nu mai pot gandi, ma doare capul de nervi si slava domnului ca-s singura, ca cine stie, poate as fi facut ce fac unii, si urasc, sa-mi vars nervii pe persoanele apropiate ..... daca iegzista!


uk3-652

8 comentarii:

Dan spunea...

io n-am oglindă la mine acum, da cre' că şi io-s la fel de negru... din alte motive, da nu contează...
şi vorba ta.. de ce dracu tre' să te bagi chiar aşa cu bocancu, cu bugetu, cu spaţiul locativ sau cu spitalul de psihiatrie în sufletul cuiva... doar ca să ai ce căsuţe bifa acolo?
Nu mai ştie lumea asta materialistă şi fomiştii de bani, de bunăstare materială, case, terenuri şi fericire cumpărată la ofertă ce să mai născocească... se uită ciudat toţi la tine când încerci să le explici că principiile tale (mai are cineva azi aşa ceva?) nu includ relaţii unite prin sfânta taină a conturilor, averilor şi statusului social... se crucesc cum de poţi să faci (şi) altceva numai şi numai pentru sufletul şi pentru starea ta de bine interior şi să "nu îţi iasă nimic la afacere"... cum? da eşti nebun să faci un bine cuiva? aşa pe gratis? Da!!! Prefer, în nebunia asta a mea să dau naibii pe toţi de care nu am nevoie, să ma înconjor doar de cei cu care mă simt eu bine şi care mă merită să mă aibă în preajma lor... bine spunea cineva... decât să zic "vai de noi", mai bine să zic "vai de mine"...
mă duc să îmi încarc rezerva de la transfuzie cu ceva bahic...
mai am pe stoc, aşa că ia-l pe Papuaş şi viniţ' la Oradie, să o dăm dracului de lume idioată!
Ufff! Amu poci respira :)

P.S. mulţumesc pentru şedinţa de psihoterapie, sper că nu am udat canapeaua :D şi să îmi spuneţi cât mă costă :)

ogarafgan spunea...

depinde cu ce-ai udat-o mai Danutze! :P
ma bucur ca-ti facui un ghini si te descarcasi =)))))))
ce-as ma da-o dracului, macar odata bine, da' bine de tot!
multzam de invitatie! :D

Dan spunea...

cu zama din transfuzie... ce credeai:D

ogarafgan spunea...

pai .... mai erau fo 3 alternative :P .... ba nu, 4 :D

Octavian-Andrei Brezean spunea...

mda...
nu mai zic nimic
pai chiar asa discutam ca niste castori internauti in loc sa merem la Dan sa retraim ceea ce el cu lumina a scris si sa uitam de tot.

ogarafgan spunea...

merem papuash, olecutzica de rabdare :) .... ca trebe!
asa ca Dane, pune de-o mamaliga, si mai pune-te de asteptat papuash cu ogarash :D

Dan spunea...

expiră... sau mai bine zis explodează mămăliga dacă o pun de pe acum... până veniţi voi :) tot mai bună e caldă...

ogarafgan spunea...

hai ca sigur ajungem s-o papam .... si calda :)