Photobucket

joi, martie 19, 2009

Beletul, beletul madam, unde este beletul?



Cine vrea sa asculte ceva vechi, cald si plin de consistenta!

A murit un om astazi, asa cum mor multi in fiecare zi. Pana ieri nu se prea mai amintea de el, astazi s-a vorbit ore. A murit destul de devreme, dar iute. Cica e mai bine asa! Oare de ce spun unii asta? Stiu ei sigur? Au fost acolo si s-au intors? Sa simti ca-ti ies ochii din cap de durere de inima si icnete! Da, e o moarte orgasmica infarctul.
Deci a murit Ion Dolanescu, un subiect excelent pentru stiri.
Mie omul nu prea mi-a placut. Nu-mi placea nici vocea a la bigiiiz, lovit in oaie, nu-mi placea nici barbatul, cu toate ca se spune ca a fost un mare crai.
Altfel, recunosc, a fost un mare nume al muzicii populare romanesti, prin numarul de admiratori, prin munca si prin numarul mare de admiratoare. Mie-mi placeau gropitele din obraji ..... si-atat.
Totusi, daca te uiti in urma, numele lui straluceste prin marea amorfa de alte nume ramase-n bezna.
Si acum vine marea intrebare: ce-o ramane din zilele de azi? cand in mare voga-s tzatzele, cururile si ...... eh hai sa nu fiu vaca, fofoloancele!!!!!! Cand te uiti, le vezi care mai de care mai siliconate-n buze-le de peste tot, mai c-o bentita peste cur, mai cu gura mare, dar talent ioc. Vorbesc de talent - talent, nu talent la fitze!
Numa' ce auzi: "oh ce tzatze, oh ce craci, oh ce-as ..... hca"
As vrea sa vad una cu sacu-n cap, dar sa cad pe spate cand deschide gura si canta ..... sau spune doua lucruri interesante, altele decat barfele sau scandalurile.
Nu vreau sa seman cu ai mei bunici cand spuneau ca nimic nu mai e cum trebuie, dar chiar nu pot sa inteleg! Oare nimic sa nu mai aiba valoare in afara de a te vinde? a te vinde la propriu! sau a fi cumparat cu banii jos!
Sa ti se acorde atentie pur si simplu ca ai un glas dumnezeiesc, dar arati ca pizda!
Sa ti se acorde atentie ca esti un om bun!
Sa ti se acorde atentie pentru ca existi frumos, pentru ca treci prin viata ca un fluture nederanjand pe nimeni!
Si atentie! nu atentia de florile marului, cea de complezenta, cea de cateva clipe efemere!!!!!!!!

Oare la atat s-a redus totul? Cata goliciune! Cat pustiu! Valori??????
Peste 30 de ani, oare valorile vor fi zero? In cartea de istorie a muzicii romanesti va fi regasit acel copil perpetuum minune, de care ma minunez si-acuma?
Si se va moshmondi ceva pe scena vietii, cu cate-un buton pe fiecare sfarc si-un tri-fofo-i miniatural cu doua foi pe muntele lui Venus?
Si gata!!!!!! Am pus-o de-un Irinel spatial de 2040 si ne-am aranjat pe viata!

Mesaj pentru peste timp: "s-o luati de tinere, ce vreti voi sa luati, fetelor, ca dupa o varsta, vorba aia, ce faci cu investitia?"


bu-106

4 comentarii:

Anonim spunea...

dintr-un obicei tamp...dimineata, la cafea/ceai, deschid laptopul si citesc corespondenta, ceva stiri din presa electronica si apoi ganduri scrise-n bloguri...alese la-ntamplare...
si asa mai aflu cum se masturbeaza fetele..si cat de tare duc dorul de ...una...de alta...
apoi...merg la serviciu...si aud cum "mortii masii..baga'mi'as p..in gatul lor de tampiti nu stiu sa completeze un formular"...striga colegele mele titrate si suparate foc c-au un serviciu stabil, de unde castiga ceva..ceva...macar de-un chilot Victoria secret...
apoi merg in piata..ptr salata...alea-alea si paine..ca-s mare consumatoare de pita...si-o cumpar din coltul strazii, ca-i proaspata mereu si neagra...si-o cumpar de la Mihaita-striperul-pitic...amabil ma serveste dupa care, cu vocea lui strident de ascutita, imi ureaza o dupa-amiza placuta...si ma priveste complice...
apoi, acasa, cand stau, daca stau...ma mai uit la Tv..si vad un talk-show cu Hurezeanu si Cristian Popescu..unde, cel din urma, ridica la rang de trairi-complexe si stari-demne-de-superlativul-absolut momentul unic al masturbare...blablabla..
apoi, ma culc...cu gandul la ce plina mi-a fost ziua traita in scumpa mea patrie, cu oameni vasnici si plini de...
nah ca nu gasesc cuvantul..poate-l stii tu...
asta inseamna valoare si valorosi intr-o tara-n care pute...

ogarafgan spunea...

of soriuco, ce obida iese din randurile tale, desi suna a poveste si orice poveste ar trebui sa fie minunata!
o viata plina, intr-o tara minunata!
oamenii sunt de rahat. din cauza altor oameni, care ne tin, pentru ca le permitem, ca pe niste vite. puterea ii face pe unii sclavi si altii nababi.
o alta forma de sclavie, din prostia tuturor, din nepasarea unora cu serviciu stabil tip chilot VS si a celor carora un jeep sau o casa sau o plasma de cateva sute de bulioane, le pute a un reprezentativ chilot ... dar nu VS!
multzam ca trecusi p-ici, sa mai citesti un dor si un mor, mor dupa miere si paine neagra, dar io-mi iau d-aia, scandurica, de la Ana-Pat :D
cum mai e marea? stiu ca e tot acolo, dar cine stie, poate se pune interzis, ca aici e tara tuturor posibilitatilor!

joju spunea...

nice pic, I like it

a fost aranjata sau asa ti-a iesit ad-hoc?

nu ma lovi sunt amator in ale pozei :)

si eu as vrea sa scot ...asa instantaneu dat mi-e teama ca bariera este de echipament/scula

ogarafgan spunea...

buna joju, bine-ai venit!
la instantaneu n-are cum sa fie bariera de scula ;)
daca te referi la culori si crop, da, "e aranjata un pic" :)
multzam!