Photobucket

miercuri, iulie 07, 2010

Raw Reality SHOw pe ei

La MAXim, să vă treacă amarul din scrieri marca „cârpa„ =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


Vezi mai multe video din Muzica

Mai devreme mi-a căzut fața pe jos și nu mai mi-o găseam. Mă uitam la fotografia asta, veche de atâția ani de zile, și-mi spuneam „eu sunt acolo, în gâlbejala de poză, frecată de vreme, din care trei persoane sunt deja dispărute„
Viața nu înseamnă mare lucru, deși fiecare pe parceluța lui, în cutiuța inchistată a omenirii, individuală, ne dăm rotunzi.
De fiecare dată realitatea mă lovește din plin și mă minunez cum alții nu văd, nu văd tiparul ăsta de găină fără pene la cur care se zbate degeaba-n cușca de 1 pe 1, trântind din când în când câte-un ou, nici ăla de aur! Sau nu le convine să-și dea seama.
Ne căcăm, mâncăm, facem plozi și ne mândrim cu ei, case, etc. Ei și? Nu toată lumea face la fel? Că unii mai mult decât alții, ei și? Că unii-s injineri, telectuali, ei și?
Niște viermi care viermuim așa, în dorul pulii, mai ales io :D, ca să ne îndeplinim planul necincinal pe pământ.
DupE care să ne privim șăgalnic chipurile de copii gălbejite, rochia de mireasă c-o vacă-n ea și boul adiacent, plozii turnați în spiritul tradițional, doamne fearească sfântul să se ia cineva de ei, nepoții, și-apoi ce mai rămâne din noi prin coșciuge, doar de alții văzuți în poze.
Păi în pizda măsii, dacă n-ai bani să-i întorci cu lopata, să-ți bagi picioarele în ei de ceilalți viermi, și de exemplu să pleci într-o excursie pe lună, atunci pentru ce să te zbați, pentru cine și de ce?
Pentru lucrurile mărunte care-ți umplu viața? Cu căcat? Că deh, sunt frustrată hă hă hă!!!!!!!!! Needucată, necioplită, noroc cu ciopleala celorlalți, să mă lipesc un chic să se ia spoiala, hă hă hă!!!!!!!

Suntem numa papa pentru viermi!!!!! Să-mi spună unu, numa unu, că el va fi profiterol, cu portocale ...... sau levănțică, zâna măseluță sau zmeul lui șapte cai ...... făt frumos etern sau albă ca zăpada, mai alesla un cur de 80 de ani!!!!!!
Dar neeeeh, suntem tineri, sau avocați, de rimează tot cu căcați!
Până nu da cu capul de pragul de sus, nu ăl din ceruri, nimeni nu e conștient cât de degeaba este!

Și nu este cinismul din mine, nici frustrarea, este RAW REALITY SHOW!!!!!

001

Nu pot crede cât sictir am în mine și la vârsta aia =)))))))))))))))

35 de comentarii:

Mirela spunea...

Cenuşă, nu profiterol. Nu de alta dar tot timpul am fugit de gândaci ş de viermi, şi ar fi al naibii de ironic să devin păpică pentru astfel de creaturi. În rest, ne zbatem ca să nu ne îngrăşăm!

Unknown spunea...

Nu zic ca-s profiterol... nici macar o amandina!(Is mai blonziu nitel:P)
Da' nici mancare de viermi!
Corpu' aista-i numa' un suport pentru gene...
O masina a timpului pentru afurisitele de gene...
Cind se uzeaza, nebunele nu duc masina la service, iau alta mai noua....
(evident sau nu, nu-i tocmai originala teoria asta cu genele)

Marcel Eremia spunea...

Este un punct de vedere... Eu mă bucur chiar și pentru faptul că nu este obligatoriu să-l aibă toți!

Iar despre ideea că vom fi păpică pentru viermi, care-i problema? Noi nu mâncăm alte ființe în toată viața noastră? :)

Anonim spunea...

Ce-ai muica? De ce te enervasi asa pe viermi? E plina de ei tara, ar trebui sa ii privesti condescendent.

Mama ce cuvant intelectual rau de tot am folosit. Iti place alaturarea vierme-condescendenta?

Anonim spunea...

fa-ti rucksackul si uscheala...si ti-ai mai luat si catel, neasteptind sa tragi o durere in tine asa cum te jeluiai pe aici.6 luni trebuia sa urli dupa ala mic. Ciuciu, Durerea a durat exact 24 de ore. Din lac in putz. E BINE ca-ti faci ginduri din orice. Cistigi experienta si din fiecare esec si durere in in viata inveti ceva care te face mai dasteapta , mai clar vazatoare , etc,
Usor ajungi la liniste....Nu aia cu scindurile si cuilii,aia de care ai nevoie. Dar inca nu a venit timpul.... Nu intreba cind,ca numai tu poti decide cind a venit clipa...Dar esti pe drumul cel bun. Ia zi asa de curiozitate tu in poza galbejita esti cea mica acaparatoare ?
Dan

Anonim spunea...

trebuie ca e si al'ceva... undeva, intr-un loc, o fisura prin care sa te strecori, sa scapi. sau poate si fisura asta tot un vis e... abjectu te saluta :) (si nu se lasa disecat)

ogarafgan spunea...

MeEfo, cu cenușa m-ai nimerit ghini :)

Mda don Popa, ce să zic cu uzatul și noul că nu prea mere :D Merg numa o parte din ele, deci cu totul altceva .... sau vorbiți de altă viață? :) sau m-ați cam pierdut :D

Păi de Marcelino, dacă tu crezi, și alții că avem nește scoape înălțătoare pe acest pământ, nah ...

Bre uame bre, măi, matali când îmi scrii mă place tare, că ești tare în cuvinte :D Mă uit la matali, ca la un zeu ..... adică la scrierea proprietatea lui matali :D
Și cică e bine să ne mai inervăm din când în când, că altfel suntem etichetați cucâr pe, peste oki, ăla strâmbul .... veronica, veronica, tralalalalalala :D

Dane, durerea e acolo, ca la mama ei. La mine nu trec durerile, sunt vii, la fel ca și șuvoaiele de lacrimi instantaneu izbucnite. Asta nu înseamnă că trebuie să scriu despre ea ca atare din 2 în 2. Dar o să trăiesc cu vina, care macină, cu durerea care sfâșie. A devenit obișnuință, e în natura mea.
Așa că mai mult decât să scurmi ce nu trebuia, n-ai reușit.
Asta cu câștigi experiență din eșecuri, dacă n-am ajuns să mor de râs de ea. E exact ca aia cu, am 100 de ani, dar nu mă simt, în suflet sunt tânăr =)))))) care da, în okiul lumii, e e e ooooooo ..... =))))))
În poză dupE cum spusei în josul ei, că ce sictir am în mine și la vârsta aia, sunt pupăzica ce se sprijină nonșalant pe celelalte două. Cu părul în ochi și brațele călare pe umerii lor :))

Să trăiască domn abjectu :D! Ce onoare! Păcat că nu, mai ales la ficați în zilele noastre :))
Și fisura este astupată, iar visele au tras pe dreapta, de mult. Mă refer la cele cu okiu dășchis :)
Mulțam de trecere! :)

La tătă lumea pretini virtuali :)

Anonim spunea...

raman la cele spuse. Si am reusit eu mai mult,te vad de-aici... m-ai gindeste-te si la chestia cu greselelilii
Dan

Bieţîvan Ratat spunea...

Cum te vezi... asta depinde după facultăţi, draga mea!
Şi mai depinde de oglinjoara fermecată în care te oglindeşti. Dacă oglinjoara e propria ta conştiinţă şi liberul tău arbitru înmuitate bine în subiectivismul dobîndit prin educaţie atunci s-ar putea să ai dreptate (subliniez, ”s-ar putea”).
Cred că o reflexie mult mai corectă este cea din ochii prietenilor, a familiei, a celor pe care îi agresezi frecvent cu prezenţa ta. Iese din ecuaţie subiectivismul şi intervine o medie aritmetică a tuturor faptelor bune şi rele pe care le-ai făcut.
Altfel, pare corectă şi teoria cu genele. Mici şi pricăjiţi încercăm în fiecare zi să reproducem miracolul creaţiei. E ca o poruncă ancestrală, vîrîtă ca o pedeapsă în genele noastre.
Mă rog, cele de mai sus nu contează. Contează însă, într-un fel aproape amuzant asiduitatea cu care încerci să identifici iţele complicate care îţi pun hoitul în mişcare. Parcă ai avea 16 ani! Fără aluzie la cenepeu, postul tău mi-a adus aminte de un gînd de-al lui AdSExupery în Citadela: cei obidiţi, apăsaţi de vină şi înfrîngeri sunt armata unei noi victorii pentru simplul motiv că sunt atît de tineri.

ogarafgan spunea...

Domnul BR, cum te vezi, asta depinde de cât de cu picioarele ești pe pământ dragul meu, și poate și de bun simț, că educație poți să ai și degeaba, dacă ești pre-plin de tine.
Cum te văd prietenii și familia, nu crezi că este mult prea subiectiv ca să aibă o părere cât de cât apropiată de adevăr?
Ca să nu mai spun, că pentru fiecare, anumiți oameni, își dezvoltă un comportament specific, diferit de la caz la caz.
Sunt multe de discutat, nu intru la disecat, nici nu mă dau atotștiutoare, numai că de-a lungul anilor mi-am dezvoltat un acut simț al observației, binențeles din cauze subiectve :D
Ultima propozițe mi-a stârnit zâmbetul, unul larg. Obosită de înfrângeri, eșecuri și vini oi fi, că cine-i ăla sfântul și căcat numai în scăldătoare, dar tânără mama n-are, nici măcar spiritul, că mi l-au înfrânt dușmanii de clasă și-i mort pentru patria mumă. Deci da, sunt neîncepută în ale victoriilor, recunosc :))))
Vroiam să scriu că îmi place să-mi pun întrebări, dar nu, nu e plăcere, e doar dorința de cunoaștere mai profundă, mai mult decât este la suprafață, dorința de a putea să-mi folosesc creierul măcar la jumătate din capacitate, deși sunt conștientă de neuronul meu astenic, sau poate tocmai de-aia :)
Mulțam de trecere domnul biețîvan, sau domn ratatu, cu accent u! :)

Anonim spunea...

da Marileno si uite asa de fiecare data sunt multe de discutat , trece timpul si miine , poimiine scrii din caruciorul cu rotile(ma refer la batrinete si nu la ceva accidente , doamne daca o exista , fereste)

Traummt es, tue es und du schaffst es.....

Viseaza incontinuare , fa si vei reusi sa-ti indeplinesti visul....
Da este ca tu nu stii ce vrei de fapt si de drept ? ......binen-teles inafara de pacea intre popoare ....
dan

Anonim spunea...

frustrata maica..batrana si frustrata...ca si mine... :))))
welcome to the club :))))
http://www.youtube.com/watch?v=F31xjRxMwvA

ogarafgan spunea...

Ina, dacă se fac separatisme, mai bine punem și noi de-un clab(uci) :D de plaiuri mioritice
Clabul oițelor rămase, nu grele, nici în urmă, ci de izbeliște, că nu ne mai bagă nimeni în seamă ici, tre să sărim pârleazul peste hotare ..... ăla al coasei :D

Dane, s-ar putea să pun un post, cu exact ce vreau, că știu, exact :D

Anonim spunea...

s-ar putea sa dau gres ,dar cred ca te gindesti prea mult la brotacelul fermecat sa-l pupi si sa prefaca in printzul gingas suav si pieptos si sa fuctioneze 24 de ore din 24,ceas si meserie si cu CAR-ul platit si c u un Trabant Combi t si cu 3 Canistre de benzina in pivnitza si cu apartament central si casuta de vare si iarna la Peris si in feicare dimineata sa-ti aduca micul dejun la pat si sa-ti shopteasca suav la ureche ......chiar daca si in dimeatza asta arati ca dracu eu tot te iuebesc Marileno asa cum esti cu tot......
vezi ca e linga tine acolo ,dar nu-l vezi din cauza draperiilor.......hahaha
Hai ca m-ai facut curios.....
Dan

ogarafgan spunea...

Hahaha, nu-l văz că n-am ockelarii pă oki maică, deh, vârsta, cârp(eal)a

Anonim spunea...

Pai Mamaie, nu bre, cu ochelarii il vezi ,ci cu inima.....
Zi-mi ce simti asa intens ?cind iesi cu baietii la fotografiat.. sa nu-mi zici acum ca ai un junghi in partea dreapta a shelii sau ca simti sa le dai la toti vreo doua dupa ceafa ,ca nimeni nu vrea sa-ti care rucksackul..
Dan

Anonim spunea...

=)) =)) =))

ogarafgan spunea...

Anonimule ce să zic bre, știu că behăi la cele scrise de Dan și nu la inepțiile mele, dar te lăsai, să te mai simți și matali ghini o clipă, că știi că io îs fată bună. Cam bătrână, dar bună tare :))

Și da voi scrie exact ce vreau care seamănă izbitor cu ce gândi Dan :))
cu privire la făt, dar și cu privire la junghiul din șale, care chiar mă doare, numa că-n sensul că le dau la toți două după ceafă, să nu-mi care niciun rucsac. Nu e voie mai aproape de mine, mai ales la fotografi, decât limita de periculozitate :D, nu că cineva ar fi interesat.
Nu mai spun că-i văz pe toți prin sticlă :)))) ..... aia de la obectiv ăfcorz, și-n ceață.

Dane, ies cu fotografii pentru că e fain, chiar fain când n-ai absolut nicio treabă cu nimeni, nu tre să faci frumos, nici sluj, și-ți vezi de ce te doare pe matale și anume pozăreala hartistică :D, aia de doi lei după anonimul de bază :)) Ești cum s-ar spune în siguranță, pentru că-s prea mulți ca să îți mai pese.
Iegzact cum spuneam, viermuiala de serviciu :)

Anonimul de bază, văd că nu te lași, scrii în continuare. Mă întreb oare de ce?
:))))Îmi veni și răspunsul instantaneu, dar mă abțin :))))))

Anonim spunea...

Lass dich nicht unterkruegen, Sei frech und wild und wunderbar,adica Nu te lasa , fi obraznica ,salbatica si minunata.....Mai dar daca anonimu cu pricina o fi brotacelu.....fermecat...!?!?!
Wünch ich dir Viel Glueck und was du mit ganzem Herzen angehst , wird dir gelingen....Nu te uita dupa dictionar ca-ti traduc ....
Iti urez mult noroc si ce vei face din/cu toata inima o sa-ti reuseasca...si cum bine zici toate momentele astea mici ele ,asa, pe care le faci cu fotografii din cind in cind , dau de fapt culoare si valoare vietii de zi cu zi....
Am sa mai trec pe aici din cind in cind....
Dan
p.S: vezi ce faci cu Brotacelu....si daca drumul se merita ai sa vezi numai dupa ce ai pornit.....;)
cele bune

ogarafgan spunea...

Dane, M-am râs de n-am mai putut de brotăcelu lu matale fermecat, că al meu nu ie, știu sigur, n-am io atâta noroc :))
Oricum brotăceii fără față nu mă interesează sub niciun aspect. Am scris la saiturile matrimoniale unde-s înscrisă :)))), numa cu poză breeeeee, altfel skip dă bici că face buba la băieței.
Mulțam de urări, numai de bine și lu matale! :)

Anonim spunea...

nu sti ce ai de pierdut.. si cat de pedofil o fi brotacelu ...

sau ... o avea 72 de ani, te combini?

nu conteaza decat ca aici pe blog avetzi atentzie la urs, s-au gasit urme de laba

Anonim spunea...

bai, ce ma'nerveaza anonimu'dan asta..ce ma'nerveaza...el cu germanica lui.. ii vine usor sa-si mai bage nasu' p'aciulea sa vada ce mai face fetele...cu pozatu...cu alea-alea...mai zice si el mai zice si altu'...
si-s si geloasa maica...ca'mi promisese si mie ca ma trece freewayul la vreme de varf al aglomeratiei care este ... :))))

ogarafgan spunea...

Bre anonimule, cu i-ul ăla perdut de la „nu știi„ aproape că nu mai ești fără față :))
Și să fie pedofil brotăcelu?????!!!!!
Atunci nu mai scrie „sau„ la ăi 72 de ani, care fie vorba între noi, e o obișnuință cât se poaTE de obișnuită printre voi, sexul tare =))))))))) hăhăhăhă
În rest vruseși să-mi zici mie pedofilă? Oare de ce?!!!!! :)))))))
Urme de labă, domnul anonim oripilat de poza de la Iad cu intenții? Să aducem în discuții cârpa? Sau să ne duelăm în ele?

Ina, iar izbucnii în lacrămi, de fericire maică, iote sunt călcată de DOI, nu unul, anonimuși. Dar unul deh, știu cine este, să duse toată sulpliza.
În schimb dacă ești geloasă, ți-l fac cadou pe anonimul de bază, că mai am un pic și la venerabilele mele vârste m-apuc să fac un ou, nu de alta, dar ce-i prea mult strică.
Mă calcă regulat, auzi, cu urme de labă, dar îmi place, =))))))) nu urma, ci că-și dă singur cu firma-n cap. D-aia-i și public comentariile :)
Sau cum zicea altcineva, pentru că n-am altele :)))))
DupE cum vezi, strâng mai mult de 20 :)))))))
Sărna de trecere Inuțo! :)

Anonim spunea...

=)) =))

ogarafgan spunea...

De ce te râzi bre? Sau de care?

Costea spunea...

Contează ce rămâne în sufletul celor ce te apreciază. Restul sunt zbateri himerice.
PS: Pentru viermi suntem caviar :D.

Anonim spunea...

io sunt bataturica...
anonima sorina

ogarafgan spunea...

Costea, ce rămâne? Oare? Rămâne cât timp? Viața celorlalți merge înainte :)

Anonima ina, ești cu bătătu relele pi matali? Multi bre? :)

Catalin spunea...

:)

patty_35 spunea...

mai, mai, anonimul cred ca , in curand, se va indragosti de ... mataluta.

cat despre subiect, e unul profund, unde ar fi o multime de spus.

nu ca ce e ne-spus n-ar fi la fel de valabil.

seara buna!

ogarafgan spunea...

:) Petruța, e mai tare îndrăgosteala când mă face cârpă :))))))
Dar dacă e fătucă? She mă fac?!!!!!
Nhinunăție mare!!!!
Mulțam de trecere PI! :)

patty_35 spunea...

hmmm...

fatuca era?

parca scria un nume masculin, "Dan"....

In fine, stie mai bine.

Seara buna!

ogarafgan spunea...

Hihihi, te refereai la anonimul Dan? :)) Credeam că la anonimul nimeni :)
Seara bună și ție Petruța! :)

Anonim spunea...

Ca sa vezi si sa nu crezi si eu nu stiam. Pai daca era,ceva , din prima ii ziceam eu Marilenii ceva de Vishine....dar nu e genul meu. O prietenie asa fara shocuri emotionale sa ne povestim de tate shelii imi pot imagina ,altceva nu e cu putinta ca eu iubesc pe altcineva si sunt legat pe veci(vine vorba, pe veci ,cit o tzine , e bine,asta e) de nemtzoaica mea. Sic...:!!!!
In rest Marilenooooo cauta anonimul brotac cu pricina si uitasem sa spun ca este foarte ,foarte bine ca ai scos-o la LUMINA pe Marilena cea mica. Esti pe drumul cel bun. Ia-o in bratze si ai grija de ea.....
Cele bune

Dan

ogarafgan spunea...

Anonime Dan, păi să-ți trăiască muierea omule și să fiți sănătoși, să aveți de toate :))
Io, cu ale mele :)