Photobucket

sâmbătă, august 25, 2007

Talcareala!

Am un of, pe care daca-l trec aici, imi voi pune tot netul - sectiune cunoscuti - in cap .... asa ca voi scrie foarte vag, si nu de frica, ci numai de lehamitea de a nu fi nevoita sa raspund ....
Nu inteleg cum de anumite fotobloguri sunt considerate printre cele mai bune! principul fiind foarte limitat.
Sh-atat!
Sh-am incalecat p-o sha
Si v-am spus povestea!
Ha - Ha


PADURI-027-copy

4 comentarii:

fotomaniacu spunea...

domle promit sa nu mai scriu o vreme p`acilea... da`mi place si imaginea si intrebarea. La imagine imi place si culoarea si cadrajul si difuzia. O fotografie superba. Si lumina. La intrebare nu exista raspuns. as zice: d-aia. Pe vremea imprsionistilor pictorii clasici contemporani lor stringeau malaiu si erau cunoscuti si ailalti mureau de foame si sugeau papucu. Asa e si acu, cei in voga, cu gasti, murdarii sufletesti, obraznicii, impertinentii, bogatasii sau fara probleme materiale, au succes, da miine dracu o sa stie de ei. Asta e ca in biblie, suferiti acu ca a voastra e imparatia cerurilor. Dupa parerea mea e cumplit dar asta e... succesul nu are reguli, ca am avea toti succes atunci aplicind regulile... asa e si cu succesul blogostenilor. Cine face pe artistul si pune o poza tremurinda da fara substantza are succes, cine e impertinent si ucigator are succes, cine are banu are succes, cine pune pisici si langurosenii are iar succes, cine nu, poa sa se dea cu curu de pamint un milion de ani, sta si se intreaba cum devine cazu.

Anonim spunea...

Asta ca asta, dar mi se pare extrem de interesanta sectiunea cu "cel mai bun design de blog" din cadrul unor concursuri. Asta in conditiile in care majoritatea (adica aproape toate) blogurile nominalizate sunt pe Wordpress/Pixelpost, cu o tema luata de pe net, in cel mai bun caz cumparata.

As vrea sa stau o saptamana in poza asta. Singur !

ogarafgan spunea...

Pai de ce sa nu mai scrieti domnu' Dinu daca va place ceva? imi pare omenesc si sensibil cand iti place ceva, orice, sa spui doua cuvinte.
Multumesc de comentariu, mi-a placut mult! :)
Sorin mi-au mers la suflet ultimele cuvinte. Multumesc! :)

Catalina Zaharescu spunea...

... cam trage la liniste si pace... ma incui si eu in ea (in poza) o juma' de an... sa vezi ce tanara ma intorc :)