Photobucket

vineri, februarie 15, 2008

El si el :D

Mi-am pus intotdeauna intrebari, multe intrebari cu privire la homosexuali!
Cica ei n-au nicio vina, asa s-au nascut, sa iubeasca barbat pe barbat si femeie pe femeie!!!!!!!!!!!!!!!
N-am nimic cu libertatea fiecaruia de a fi si a se comporta cum doreste .... de fapt la femei chiar inteleg nevoia de tandrete, de retinere, de a nu fi macio la orice tremurici al femeii, de a nu mirosi picioare nespalate si a asurzi de sforaituri in noapte, de a nu simti intepaturi in buze si floci carliontzatzi angro pe cm patrat de piele!
Dar nu inteleg mai departe! cum ramane cu mirosul de barbat? .... ce emana putere! .... cum ramane cu dorinta de a simti ceva cald si lung de X cm (:D) intre picioare si in tine? cum ramane cu contopirea pe care-o poti avea numai cand acel ceva cald si lung e inca-n tine si se formeaza un tot, un amalgam in care nu mai stii cine si cat esti tu - cine si cat e el?
Ce poti simti la un cauciuc, chiar si vibrand de-nflacarare in mana celeilalte, mai mult de-un orgasm? e sublim, e total, dar lipseste cu desavarsire sentimentul de implinire.
La barbati e un pic diferita situatia, ei fura blagosloviti de soarta din start cu ceva lung .... eh sau scurt, si cald intre picioare ..... deci din punctul asta de vedere n-ar fi nicio broblem! Dar sa auzi in permanenta in urechi spus cu duiosia unui magar in calduri "te iubesc, iubitule!" "si eu, dragul meu!" si-o palma latifundiara sa te mangaie peste obrazul tzepos! sau poate nu stiu eu, si-atunci ei-ele de fapt sunt minioni, cu piele catifelata si mirosind a Cocosh - anel!
Sa mai zic de curutzul pe post de darts! nu ca ar fi o pierdere de timp jocul, dar nah, cand e vorba de carne buricoasa vie pulsatorie, prefer sa ma retrag, nicidecum sa ma arunc .... si sa intep .... ca sa marchez!
Pe scurt, nu-nteleg, dar ma intriga!
Si mai ma intriga ceva: de ce draq pe canalele spicesti sau pleiboiesti, arata in toata splendoarea lor numai lesbienele? io vreau sa vad ghei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am spus.


el


si-el

"De ce nu se-amestecă totul?
De ce nu se-acoperă
Pielea lucioasă a pământului cu blană?
De ce nu răsare iarba verde şi fragedă
Pe spinarea fierbinte a fiarelor din păduri?
De ce nu le cresc pomilor aripi
Şi păsărilor rădăcini?
De ce nu ciripesc pietricelele fericite
De pe marginea râului?
Eu de ce nu învăţ să urăsc?
Eu de ce?
- O, Doamne, ce copil obositor,
Oftează îngerul."

9 comentarii:

. spunea...

hmm, dupa sarbatoarea curului la propriu, dimineata in drum spre birou simteam miros de cauciuc incins si zambetele din metrou isi destanuiau reciproc miracolul ocaziei de a pune mana pe o bucata de carne.
eu personal nu inteleg de ce avem nevoie de motivatie si pentru a goli tubul de frishca atat timp cat muraturile stau la rece in balcon.

gay....hmm.
ele au o zona in care ei introduc carnea congelata. asa e de cand ale noastre neamuri coborara din copaci printre liane. fiecare e liber sa faca ce vrea cu al lui modjojojo, dar mai lipseste sa apara cei cu alte fetishuri, probabil prin urechi, nas si alte masele.
incep sa am mai mult respect pentru aia care fac idile cu vaci, oi si capre..

ofer premiul poponetzul de cositor pentru cea mai buna corectura gramaticala, hai baietzii!!

=))))

Anonim spunea...

Heh heh, sa zici mersi ca nu esti in america... ti-ai pune si mai multe intrebari. La cat se tolereaza aici homosexualitatea, ba chiar intr-un fel se incurajeaza, ajungi la concluzia ca homosexualitatea in majoritatea cazurilor este o alegere personala care n-are multe de a face cu felul in care te-ai nascut. Este pur si simplu una din nuantele sexualitatii. De altfel, se stie ca sexualitatea nu este la modul alb-negru: homo-hetero, ci de fapt sunt multe nuante de gri intre. Femeile, prin natura lor, tind sa se plasese mai mult in zona gri a bixesualitatii decat barbatii. In fine, dupa sejurul meu de aici, am ajuns sa-i recunosc pe gay de la o posta, dupa felul cum arata/se imbraca, dupa cum vorbesc, dupa gesturi, dupa cum merg etc. Pe mine personal nu ma deranjeaza atata vreme cat nu se leaga de mine iar in plus am constatat ca homosexualii (barbati) te miros ca esti hetero deci nu tre sa stau cu ochii in paispe pe propriul cur in permanenta.

ogarafgan spunea...

Octav, ai uitat de gainuse si corps!
premiu s-a dat! si l-a si luat cu brio!
Mei Costin, esti tare la oki!
Sar'na de trecere la copchilasi! :)

Anonim spunea...

hai sa zic si io, ca ma incita tipu' de deasupra, cu hamerica lui...
io-ti zic din romanica...si din experientele proprii si personale...
ptr c-a fost o vreme in care nici macar nu vroiam sa cred ca exista astfel de persoane si cand auzeam cate o poveste cu si despre ei, scuipam de trei ori in san si-i faceam nebuni...Dumnezeu a vrut sa-mi dea o lectie, de fapt mai multe...
prima lectie...duhovnicul meu preotul, cel ce reuseste ca, din momentele mele cele mai grele, sa ma scoata cu dibacie...ei bine, dupa vreo sapte ani mi s-a confesat ca este homosexual si ca-i indragostit de-un pushti...
a doua lectie...cel mai tare, cel mai inteligent, cel mai frumos...cel mai cel sef pe care l-am avut in toata cariera mea, omul de la care am invatzat si care m-a invatat o groaza de lucruri ce-mi folosesc si acum ..este homosexual...mi-a destanuit dupa vreo trei ani de cand mi-era sef...
a treia lectie...cel mai bun amant pe care l-am avut...ei bine...nu mi-a destainuit, dar, cred ca este heterosexual...
asa ca, concluzia mea este ca ...sunt niste oameni minunati care-si satisfac placerile sexuale mai altfel decat majoritatea...si atat...cum o fac, cu cine o fac...treaba lor...
un singur lucru ma supara, totusi, la unii dintre ei...ca fac prea mult "spectacol" stradal...
si mie imi place fig 69, dar nu strig asta nici macar in dormitor....
S

ogarafgan spunea...

aaaaa, ok, bune pilde, daaaa' tu cine esti? sau ce? :D esti muiere au berbant? S-ule

Anonim spunea...

..imi este frica sa incerc k poate imi place .....shi la urma urmei de ce nu .....de ce da ....?

ogarafgan spunea...

Mai Shamanel, pai atunci spor! daca te roade fo cur iozitate! :D
Mutzam de trecere, oricand!

Anonim spunea...

One chick keeps a hen busy.

ogarafgan spunea...

let's say two
and you are the hen, not me :)