Photobucket

duminică, februarie 03, 2008

Ne - regasirea! cea de toate zilele

Nush ce se intampla in ziua de azi cu geniile neintelese ale omenirii, ramura scriitori .... chiar si cu cei mititei de bloguri!
Se scrie fara nicio noima, nu c-as fi eu mare scriitoare, dar nu pricep o iota, mi-e greu sa ma concentrez, actiune care oricum are efect permanent la umila-mi persoana.
Io inteleg ca-s subramurele noi in ziua de azi, da' daca tot exista, sa fie facute sa le priceapa tot omu' Marilena .... si ceilalti.
Atunci cand vrei sa fie o poveste, sa aiba inceput, naratiune si the end, parca asa se spunea .... sa nu fie o insiruire fara sens .... zic eu.
La urma urmelor fiecare e liber sa scrie ceea ce simte sau ce-i bese mintea, dar mi-e asa de dor de Creanga, de vremea cand ascultam pataniile lui, spuse cu vorba molcoma la televiziunea comunista.
Ce filme calde, adevarate, filme de casa cum se spune!
Mi-e dor sa se mai nasca neshte Crengutze printre ramurelele astea goale, incarcate parca tot timpul de frigul iernii.
Oare unde se duce societatea asta? pana unde?
Este extraordinara si fictiunea, fantasticul ma fascineaza, dar cum sa ma exprim mai bine, sa ma inteleaga tot boborul?
Ha, exact asa!!!!!!!!!


sat-1-123

3 comentarii:

Anonim spunea...

Eu citesc un blog al unei prietene: http://pisicot.blogspot.com care mi se pare ca spune povestile altfel decat am intalnit in alte loguri. Sau, daca vrei in cu totul alt registru, da o raita pe blogul lui Emil Brumaru.

. spunea...

" ..deci care este daca io am blogu si banile pentru cacarat de fotografitzionat ma pot numi artist fotografist? ce ma impiedica pe moi sa scrie ce vrea muschii mei, daca nu place sa nu se uite.. "

Din pct meu de vedere cum tu ai remarcat asta la anumite "naratiuni" eu am remarcat la ceva fotografii. Nici eu nu vorbesc din prisma omului care paote da lectii, dar nici ce ne toaca greierashu sa trantim in blog. O fi frumos la propriu ochi, o suna bine in propria ureche dar pana la tastatura ori ajunge un mare nimic fara sens, ori o fotografie care de fapt era poza ce trebuia sa ajunga pe hi5.

Mai pe scurt tzine de bun simt, gust. Mai ales in artele vizuale unde itzi sare rapid in ochi conceptul neinteles a lu paraschiv.

apus spunea...

mie mi s-a-ntamplat sa ajung pe un oarecare blog si sa am senzatia ca sunt pe blogul meu...acelasi stil...aceleasi expresii....pana si aceleasi versuri (scrise de mine)...hahahaha...
m-a speriat asemanarea si-am iesit imediat...de pe net...si-am inchis si computerul...:DD