Photobucket

vineri, februarie 22, 2008

O

Mi-ar placea sa am o masina, o camioneta maare cacao cu lapte, gen americane descoperite in spate, sa plec singura la munte, sa-mi cante muzica in surdina, sa vad cum trec copacii-n viteza, fantomatic pe langa mine si soseaua sa fie libera, sa simt gustul libertatii si al beatitudinii vitezei.
Sa vad de pe poduri cum curg rauri repezi bolborosind nervos, sa fie cald si sa ploua ...... sa ploua ...... sa ploua .....
S-ajung in varf de munte, de unde sa pot privi imensitatea albastra - verde fresh a planetei, a pamantului asta romanesc, atat de incercat de rautatea celor ce il calca, dar atat de maiestuos, atat de frumos, atat de plin si datator de viata, atat de placut mirositor, daca nu-i intinat de duhoarea oamenilor.
Si s-adorm in iarba, sa respir trifoi si branduse si ghiocei si pamantul sa faca dragoste cu mine-n somn, sa uit de toate, sa uit pana si de mine ..... si sa ma trezesc printre stele, plutind in deriva, dar fascinata, stupefiata de atata libertate, de atata spatiu si diamante stralucind in ele, de atata putere.
Puterea de a nu-ti pasa ...... de nimic si nimeni!


toro

6 comentarii:

Anonim spunea...

Wow, ce interesanta idee si realizare. Ar fi mers o serie ;)

ogarafgan spunea...

sarumana, da; n-a mai vrut gagela :)
de fapt am vrut s-o intitulesc "deux piece" or "troi" ? :D

Găvruş Bogdan spunea...

Frumoasa realizare dar pielea imi pare mult prea rosie. De asemenea derannjeaza si lipsa degetelor de la picior. Bravo

ogarafgan spunea...

Multzam Gavrus! :)
Culoarea pielii iesise bine, io o facui mai rosie, c-am vrut ceva altfel decat un corp gol cu forme, aaaa, cum sa zic? ceva mai aproape de pictura abstracta decat de realitate!
Piciorul iesi taiat din start, dar daca privesti dpdv al frumusetii feminine, zic ca-i mai gingas asa, decat degetulos ;) .... poate le are raschirate :D who knows? ;)
Uite domnule, un om care a avut critici de adus, dar a spus omeneste in loc sa dea cu barda :)
Toata stima Bogdane! :)

Anonim spunea...

truck se numeste masina de care vorbesti, sau mini-truck...mie-mi place jeep wrangler-ul model vechi, adica un fel de aro de teren romanesc...:) si sa-i scot si usile...sa-mi pun muzica country la maximum si sa conduc prin nevada spre las vegas unde sa ma marit la "driveup wedding window"...(ca la mcdrive :))...cu omu' care este in stare sa-mi spuna ca ma iubeste ...dupa care sa castig la ruleta atatia bani cat sa-mi ajunga sa fac inconjurul lumii...
ce, numai tu sa visezi ?!!!
despre fotografie numai de bine...dar...eh...dar, eu consider ca pozitia asta nu favorizeaza pe nici o femeie, cat de perfecta ar fi ea...si nu este nici sexi, nici apetisanta, nici provocatoare, nici macar vulgara...este de nici un fel...nu face decat sa scoata in evidentza cateva defecte corporale (daca exista, sau doar imaginea da senzatia existentei)...
zic bine ?!...eu asa cred, sincer...
S

ogarafgan spunea...

Ce sa zic S-o? multzam de trecere .... esti o dragutza!
Daca zici bine? pai deh, e parerea ta, tu stii cel mai bine despre parerea ta!