Photobucket

luni, iunie 28, 2010

Forever yours

Disclaimer - orice persoană care se simte poposit de muscă pe căciulă, n-are nicio legătură cu realitatea mea de astăzi. Educația nu constă în infumurare și aruncare cu noroi, pentru că altceva nu mai ai ce zice, deci aceeași plictiseală la lecturare. Educația înseamnă mult mai multe, inclusiv calitatea de a ne departaja de animale. Pe toate planurile. Adicăcum se obișnuiește sau se obișnuia să se spună, calitatea de a fi om.
Ce mai caracter domnule, ce mai caracter!!!!!! =)))))))))

Disclaimer la disclaimer - deși pare serioasă treaba, nu-mi stârnește decât colții, în același zâmbet provocat de Lupin ...... când se crede buricul pământului =)))))))))))))

Nu e greu, ooooo ;)) tu călătorule în ale mele bazaconii, să bagi un deșt ici



Am observat cu surprindere ceva astăzi, pentru prima dată! Oamenii care au un simț al dreptății foarte profund, sunt marginalizați, sunt considerați paria ai societății, rebeli și fără reguli, sunt urâți și îndepărtați.
Celorlalți nu le plac, pentru că le pun în față greșelile, pentru că sunt descoperiți tocmai când se cred acoperiți. Oameni care se folosesc de adevăr să acopere alte minciuni.
Ce curios! O sinceritate debordantă, care te deconcertează și te face să-ți fie rușine că mai spui câte-o mică minciună, când de fapt, pe partea cealaltă ei au o cu totul altă față!
Iar tu ești luat de prost, îndepărtat,urât și tăiat de pe listă, pentru că ți-ai urlat dreptatea cu tot sufletul!

Ce curioasă și dementă este omenirea! Acceptă prefăcătoria, pentru că e general valabilă și profi tabilă, dar dreptatea este impinsă din ce în ce mai departe până ajunge pe margine. Care margine? A lumii. Care lume?
Motivul pentru care se găsește și se va găsi întotdeauna omenirea în mocirla în care se bălăcește de atâta amar de milenii de vreme.

260

6 comentarii:

Anonim spunea...

ce de mori...ce de vanturi !!!!
ce bine le zici...

ogarafgan spunea...

mori de Balgarica! știi tu, aia mai dăștepți decât noi ;)

Unknown spunea...

Si eu eram convins ca ai fost prin California!
Ca de la "Descopery" am invatat ca-s pe acolo...

ogarafgan spunea...

Iote-teeeee, văleleuuuu măi don Popa, cât p-aci să fac infract!!!!!
Credeam că marginea lumii-i prin California și mă pregăteam. Când colo era vorba de Balgarica de California tip Discoperi!

Catalin spunea...

Şi ce bătea vântul la Caliacra...

ogarafgan spunea...

Mamăăăăă ce față de avatar ai mister Watson!!!!