Photobucket

marți, iunie 01, 2010

Meid in Sveden

Un song indian , translățit in ingliș, iegzact ca la IKEA de Rumani. Cine are răbdare, se va delecta ..... un pic =))))) Io nu prea am avut, decât un ochi pentru. Celălalt era la plimbare :))



Am fost și eu la IKEA ca fetili, să mai cumpăr una, alta, că deh, ie di la Svedenica. Cumpărai nește lenjerie de pat, de la A la Zed, inclusiv pat cu baldachin =)))))), și bucuroasă că făcui o afacere bună mă dusei acasă. Deci lucrături suedeze
, de calitate, made in, in, in, ha????? Meid in sanchi fraților, unul in Ciaina, altul in Estonia și al treilea dar nu ultimul, in India, că nu m-am uitat mai departe, mi s-a aplecat. Numai în Romănica se poati căcatul ista, iegzact ca și cu grevele lui pește ...... împuțit

Mătase de împrumut
669


Later edit sau PS: și orijinaurul, așa de kiki
669-1

24 de comentarii:

Mirela spunea...

Pai afară-i vopsit gardul - cu albastru si galben - şi înăuntru-i leopardul - chinezes, indian... şi dacă luai farfurii sau rame de fotografii, ar fi fost şi meid in rumenia!

ogarafgan spunea...

Ei Mirela, n-am știut! Acum am aflat și eu. Mi s-a spus că trebuia să fi știut :)) De ce trebuia, nu știu!
Dar nu pricep de ce tre să mă duc la IKEA, Sweden, să iau lucruri din cele țări, când mai bine mă duc la Dragonul Roșu .... dac-o mai fi rămas ceva în picioare :))
Mda, mi-e o silă de mi se apleacăăăăăăă!!!!!

Anonim spunea...

tu faci ca maica'mea...
- mama, gandeste-te bine si fa-ti lista ce vrei sa-ti aduc, ca plec peste o luna si iar spui ca nu te-am pregatit..
- nimic mama...ca haine made in china gasesc si aici, nu trebuie sa mi le aduci tu taman din america...
chestia este ca virgula china presteaza la greu pe matrite americanesti, suedeze, etc...este cat se poate de des intalnita...
sa-ti mai zic:
am dat un telefon ptr ca reteaua de comcast era blocata (Comcast High-Speed Internet, Cable, phone)..cine crezi ca era la celalalt capat al firului de tilifon?...iete ca era indianu'pana'iute... din tara sa de bastina India...si dadea relatii precise si la obiect...
asta-i viitorul...arunca prejudecatile..iti place produsu' ? isi merita pretu' ?..te simti bine cu El ?...asta e..eticheta nu conteaza...
pupa made in thailanda...

Anonim spunea...

ah...uitai ce imi placu mai mult in postarea asta..
imaginile superbe..superbe !!!!

patty_35 spunea...

sa fi fost, naibii, made...in...Romania, si lucratura de calitate...

Nu sariti pe mine sa ziceti "ce ai, femeie, visezi?!!!?" - ca au fost vremuri cand si la noi se faceau lucruri de calitate... Apreciate pe la...altii, ce-i drept.

Ne am obisnuit (doar) cu importuri "marfa"(care "marfa"???!?) care se destrama precum noaptea cand vin...zorile...

Bahhh.

In rest, o zi faina...maine!
(Macar ziua, astronomic vb, nu e...contrafacuta. Urrra, nu? :) )

Petruta

bogdan spunea...

asta cu 'asa de kiki' a fost asa de kiki,nu? ca-i mult mai reusita asa.
ce va mai face puiul ala mic? ca n-am mai vorbit demult.saru-mana

ogarafgan spunea...

Inuțo, pai nu am prejudecăți, deloc. Dar de ce tre să merg la un magazin ce se dă suedez, ca să iau marfă de China? Asta era nedumerirea.
Înțeleg perfect să fie la ei acolo în Suedia, dar aici, în România, adu-mi frate marfă de Suedia, ca să știe prostimea cum ie!!!!! Punct.
Îmi pare logic.
Io așa am înțeles din reclamele lor, așa ce mi-a ajuns la ureche, nu că aș fi stat să aud fiecare vorbă.
Mă bucur că-mi zici de poze!!!! Pentru asta na, o țucătură a la Romanica!

Petruța, da, erau zile, necontrafăcute, când găseai lucruri made in romania, excelente!
Acum ne-a mai rămas să ne târâim zilele, sigur necontrafăcută târâiala :)

Mulțam de trecere fetelor! :)

ogarafgan spunea...

Ohoho, sara bună don Bogdan! N-am mai vorbit demult, da :)
Bine face puiul mic, tot mic rămas, dar îi crescură lunile-n schinare, mulțam de întrebare :)
Și pentru părerea despre pozare :)

Anonim spunea...

Mishto, iara rid un pic si fac scurt gimnastica de rigoare:

http://www.youtube.com/watch?v=XZ2ooJ3MS90

Marilenoooooooooo e globalizare , se fac economii(de salarii,materii prime,secundare,tertze.....si se produce unde este mai ieftin....) Tu de ce crezi ca a venit Nokia si alte firme in Romania ? Ca sunteti voi asa frumosi ,voiosi si cu freza data pe-o parte asa dintr-o greseala a naturii ? Va multzumiti si cu 3 lei si-o scobitoare pe ora.....De-aia au venit in Romania, nu de altceva , ca va uitati ca Eduard in oglinda cind intrebati , daca Doamna Elefant este acasa,din 6 in 6 luni si ......Dupa un an se lamuresc cu voi si pleaca mai departe ......si voi ramaneti cu lamentarile ,ca ce ae Vestul cu voi,asta e alta poveste de Petre Ispirescu......
Cind te-am intrebat de grad ,m-am referit serios la grad ......;) sa fi primita.......

ogarafgan spunea...

Dragă Dane, uite, deși pic de somn, mi-am pus scobitorile, cele două, de la două salarii la rând, să-mi țină pleoapele, numai ca să-ți dau răspunsul intelighente care va urma!
Deci, făcând parte din popolul lomân, așa cum am înțeles că și matale faci parte, să zicem că puteai scrie la mine pe blog, generalizând.
Deși eu, în momentul de față, am mai mult de două scobitori, nu-i bai, mă supăr greu, taaaare greu, dar să te ții după aia. Românca din mine iese la iveală, cu o tăvăleală și-o boscorodeală!!!!!!
Că face și restul lumii, ceea ce se face de când lumea, să profite de prostime și s-o caute cu lumânarea, normal că pricep, prostime este peste tot.
Însă mă revoltă și mă dezgustă, și atunci iau atitudine, măcar din vorbe. Că pleacă după ceva timp vestul? Călătorie (în)sprâncenată, dar să nu-mi vândă mie gogoși. Că sunt cu capu-n nori prima dată, iar e de înțeles, dar a 2-a oară nu mai mă prinde.
Puțin îmi pasă de vest, est, nord-vest, mă seacă prostia și lipsa bunului simț, dar n-ai ce-i face! Odată ajunși în România, se ia și se ține ca râia de ei, că e pământ prielnic și arame pe fețe la liber, că doar îi democrație, paștele mamii ei!!!!!
Și cu gradele celea, poate la tequilla de-o băui acu fo 2 ani, că nici membră de partid nu fusăi la viața mea.
Sincer? Mi-ar plăcea să le am, aș trăi mai bine! Ce mai bine?!!! Beton!
Așa că dă-i înainte toarș și pretin, că din noi te tragi, pui de dac ce iești! :D

Catalin spunea...

Mai anul trecut aveau produse made in...pe gustul Dvs...
dar...preţurile erau mari, iar oamenii nu se omorau să cumpere...
Acum, preţurile îs mai mici, dar mărcile...

ogarafgan spunea...

Da măi Cătă, da, prețurile, oamenii care fac prețurile și cei de se uită la ele ..... ca boii!
De-alungul vremurilor, nu se schimbă decât numele lor, căcatul e același!

Anonim spunea...

Marilenooooooooo chestia cu produsul Made in China sau alte tari(Vietnam ,etc) nu e de ieri sau alaltaieri....De peste 40 de ani se practica sistemu asta.....Si in Romania inaintede 89 ,s-au produs la Apaca, Guban,Clujana ,etc produse pentru firme occidentale. Decizia de a cumpara un produs sau altul iti apartine numai tie si nimeni nu te obliga sa cumperi. Eu de peste 15 ani nu cumpar produse Made in China , pentru ca nu se respecta niste reguli elementare de munca si salarizare. Indirect poti ajuta cumparind ,fair trade produse – vezi adresa:
http://www.transfair.org/

In rest in cartea vietii mele capitolul Romania este incheiat. Sunt alte capitole acum si totusi mai rasfoiesc din cind in cind(vizite online, nu reale,ca si aici boicotez ,ca asa sunt eu)capitolele trecute. E frumos sa-ti mai aduci aminte , ba de una ba de alta. Nu poti sterge trecutul, normal. Cele bune ,cu grad sau fara......;)

Unknown spunea...

Traznet! Clipul....
Poza... Stralucitoare!

ogarafgan spunea...

Mulțam Daneeeee de cele bune! Cu România nu ai cum s-o închei, te-ai născut român, sau cel puțin aici .... cred

Don Popa, nu-i așa că-i de bulioane clipul? =)))))
Poza? Care din ele e strălucitoare? Să știu s-o șterg p-aialaltă :))

Anonim spunea...

o incheiai draga,ca in principiu conteaza ce cred eu.....Nu ?
Cele bune....
Dan

Marcel Eremia spunea...

Marilena dragă, ce-mi făcuşi? Nu ştiu ce mi-a venit să văz clipu' pân' la capăt, că acum am în cap (şi îi d'ăla normal nu ca alu' tipa din clip) doar refrenu' cu "nipple, nipple...". Şi mai ales că mie îmi plac melodiile indiene!
Cu chestia aialaltă păţită de tine, eu m-am consolat. Am luat nişte lucruri din Ungaria şi din Canada care s-au dovedit a fi din ... ghiceşte ... România! Aşa că nu e nicio problemă cu cei mulţi care au umplut toate producţiile. De mult nu mai există produse "pure" ale unei naţii. Toate sunt "hibride".

ogarafgan spunea...

Maeceleeeee, îmi dădură lacrimile maică de râs! Era să mă înec cu nipălul tău.
Bine că-ți rămase numa-n cap și nu în gură =))))))

Marcel Eremia spunea...

Măi fetițo, oi fi eu singur acum în fața calculatorului și nu mă vede nimeni, dar nici să mă apuc acum de lins monitorul nu-mi vine! :)

ogarafgan spunea...

Păi de ce să-l lingi? Ai bucurii la el? ;;)Oricum înțeleg c-ai libertate deplină la ora asta din noapte, nu-ți înfrâna pornirile. Fii natural!

Ziceam să nu fi rămas cu nipălul în gură, cuvântul, dar vezi unde-i zboară barbatului gândul!!!!
=))))))))))
Că poate-ți venea să-l fredonezi .... cuvântul .... să-l îngâni .... în surdină
=))))))

Marcel Eremia spunea...

Cine a susținut că am libertate? Fie ea și la această oră? Oricum libertatea adevărată nu există, niciun om nu este liber pe deplin! Și natural nu înseamnă neapărat fără opriri. Tocmai ce am demonstrat că am suficientă voință să fiu natural și să nu înlocuiesc soluția de curățat monitorul. :)

Pe de altă parte, stocarea senzațiilor la bărbați, a cuvintelor, în general a diverselor informații (adică chestii din alea imateriale) se face în cap (partea superioară a corpului, umflătura aia de deasupra gâtului, specificare necesară pentru a elimina orice posibilă interpretare greșită). Nu știu cum de ai putut crede că cele de mai sus ar fi putut fi stocate în gură, chiar dacă ar fi fost doar niște cuvinte... :)

ogarafgan spunea...

Io mai mult de o dată sau cel mult dOOO ori nu vorbesc în contradictoriu, că nu-mi face bine la umflătura oricum inutilă de deasupra gâtului.
Așa că te las să ai ultimul cuvânt.

Nipple ....... nipple on the wall,
You are a swet something, which like all

:D

Vladimir C. spunea...

Frumoase fotografii, mare dar din a face dintr-un subiect atât de banal ceva atât de frumos.

ogarafgan spunea...

Cred că e likes all totuși, că se referă la nipple verbul, fir-ar ea de matematică. Și am stat doi ani ca să mă gândesc pe care-l pun :D

Vladimir, mulțumesc de trecere și apreciere :)
Trecui și eu puțin pe la tine. Place că faci alb-negru și multe din fotografii interesante.
Te mai aștept :)