Photobucket

miercuri, august 18, 2010

Piticeniile lor



După cum spuneam, toată lumea dă cu gura, inclusiv eu, dar ar trebui să facem ceva!
Indolența și nepăsarea celor puși să aibă grijă de noi, binențeles contra cost, ne duce la moarte prin sucombare. Contra cost dar degeaba, unii dintre noi se încăpățânează să trăiască.
Mor bebeluși și așa amărâți, veniți la viață chinuiți. Noi nici nu ar trebui să crâcnim, pentru că există ființe, orice fel de ființe, care n-au cunoscut decât amarul, și asta în scurtuța viață petrecută pe pământ. Probabil că D-zeu e plecat la plimbare, așa ca asistentele de trebuiau să fie permanent în secția de terapie intensivă de la Giulești.
Mai auzeam pe-un popă că trebuie nuș ce botez de urgență și mă gândeam cu cât i-or taxa pe bieții părinți? Sau oricare alții care ar fi dat banii, că vezi doamne preoții sunt buni samariteni și nu le iau bani, dar le dau oamenii de bine oricum.
Nu de popi sau miniștri de căcat ocupați cu mulțumirile aveau nevoie cei care au supraviețuit, bebeluși și părinți. Aveau nevoie de îngrijire de excepție, aparate superperformante, miracole pământești, medicamente, doctori adevărați.
Eu recunosc, nu e nimic de capul meu, nu am bani, nici măcar ceva cunoștințe din domenii de specialitate, dar sunt alții care ar avea puterea financiară și mentală, să le-o tragă rău la gioale, la toți nenorociții ăștia. Paraziți care trăiesc pe spinarea altora, sugând și ultima rămășiță de viață din noi.

Și da, voi ăia care efectiv puțiți de bani, dacă vreunul se împiedică și ajunge printr-o scăpare atemporală la mine pe blog, nu mai dați banii pe pizde care au cel mai bogat veșmânt un petec între buric, dar de la Calvin Klein sau pe Corvette roșii portocalii, îndrăzniți să susțineți un proiect de tocat permanent ficați de dobitoci.
Poate spun prostii din filme, dar și eu care nu gândesc mai departe de un neuron, sunt sigură că o grămadă de bani, puțină organizare și câțiva oameni devotați ideii, hackeri, alpiniști, economiști, hoți gentlemani, aaaaa, mda nu mă pricep, dar o mână de oameni ar putea reitera Robinul de pe vremuri în Hoodul de secol 21
Fură de la bogați și dă la săraci, năpăstuiți! Și dacă te doare rău buzunarul, bagă-ți și tu îndeajuns să te simți bine. Și celorlalți care te ajută.
Dar știi că ai făcut ceva cu adevărat important pe pământ, de bine. Vei rămâne o legendă adevărată și invidiată, un Arsene Lupin modern, un om sau o mână de oameni care au însemnat poporul român cu ceva deosebit de tot rahatul în care înotăm până la gât. De fapt eu îl simt în gură.
Și nu că l-aș mânca acum!!!!!
Toți care gândiți că-s dusă cu pluta, greșiți cumplit!!!!!
Se poate! E periculos, cu multe variabile și și mai multe condițiuni, dar nici pe departe nerealizabil.
Bunăvoință și foarte mulți bani pentru scule, informații, oameni inteligenți dispuși.
OARE SĂ EXISTE LA ROMÂNI AȘA CEVA?

Trebuiesc lăsați cu ochii în soare toți trântorii ăștia de rahat, în curul gol la propriu, fără violență. Ochi pentru ochi, dar unul de genul ;) cu rânjetul :D lăbărțat pe toată fața, un joben și-o umbrelă.
Și-un nas roșu de Rudolph, pe care prichindeii să-l întindă ca pe-o gumă de mestecat până la înălțimea piticeniei lor :)

574

Un comentariu:

patty_35 spunea...

cand te gandesti ca niste detectoare de fum...ar fi putut, poate, salva ingerasii aceia la vreme, si ceva mai multa grija si RESPONSABILITATE...

chiar si a celor care ZIC ca s-au ocupat (...) de nu stiu ce cablu, aparat ... defect...

Cand? Unde_? In somn...?

Toata natia pare ca...doarme...

Desi au existat oameni, minunati, care s-au luptat, asa e, si se lupta, ca tragedia sa nu fie si mai mare, daca se poate sp. asa...

Oare?