Photobucket

miercuri, septembrie 15, 2010

Circ cu zombi



Cum de obicei scriu ultima, nimic nou sub soare. Adevărul e că, dacă aș fi plătită să fac un reportaj, l-aș face, dar așa de ce? Nici măcar nu-s omul seriozităților și-al înșiruirilor, care sunt oricum de căcat. Dar câteodată mă revoltă, offffff, îmi trag palmele cu degetele peste ochi.

314

De ce suntem așa un popor de cretini doamne?! De ce suntem atât de înapoiați, de inculți, de bădărani, de neserioși, de împuțiți? De ce ne interesează numai anturajul nostru și cei câțiva metri pătrați din jur?
Vorba cu omul sfințește locul, a ajuns o poveste. Ne facem de râs singuri, ne dăm în cap singuri.

327-a

Nu înțeleg și pace cum se vrea a se scoate bani din nimic, de fapt un furt nesimțit, pe față. Nu înțeleg cum nu contează valorile omenești, ca om și nu ca orice altceva.
Nu înțeleg cum cineva poate ajunge atât de jos, cum poate fi atât de meschin! Gratuit, făcând rău propriului neam sau gen.
Cum dracu să iei o măciucă și să-ți dai cu ea în cap, așaaaa da-n pulea, de unul singur?
M-am înscris pe-un forum din afară, de pentaxiști :D și mi-a fost rușine când mi-au zis de uelcăm, să le spui că-s pui de dacă, și un parcă, poate!

335

De fapt era vorba de Comana, doo dește cocârjate Delta de lângă Bucale doo dește cocârjate, loc protejat !!!!!! De cine? Adică nu păzitorii, ci dușmanii, de clasă, de subiecte comune de prin împrejurimi. Un loc nemaipomenit potrivit
http://www.turismland.ro/parcul-natural-comana-giurgiu/

087

Cică se întinde pe mai multe sate
, având și valoare istorică legată de Vlăducul cu Sepukul, că și-o făcut-o și-nealui siiiingur singurel, deșiiiiii, une iești tu Țepeș doamne?

324

Acu aș vrea să știe și je ce înseamnă protejată? Că te plimbi cu barca pentru 50 de lei ora? Pentru că fac curățenie după noi, copiii de la școlile învecinate? Sau că cresc așa sălbatic, tot felul de chestii rare, ca de exemplu leurda(usturoiul sălbatic) ??????? Hăhăhă, auzi, leurda e rară!

341

341-1

Eiiii, poate nu m-am plimbat eu prin turisticăreala reala, dar să exemplificăm, cu adecvate pozărele gri, nu cu păsărele, ci cu încercări și victorioase finalizări. Unde zâmbind, fata nu mi-a dat răsplata, că la colț de ciot cât p-aci să-not în minunatul eden, așteptam de-a gata, poza în tandem.

336

Pe de altă parte, în frumoasele păduri din cele n(a)șpe hectare fără, sau pardon, și cu protejare,
Oamenii flămânzi luau și ei o gustare cu masa-n dinți, lungă cât o zi de post, cu tot cu fumurile aferente de la fripturici de purțelusi sau de la mititei, pe acordurile neuitatelor manele.

421

Vajnicii apărători de bani luați cu japca, intrarea mașinii 15 lei sau taxa foto 27 de euroi!!!!!!! Erau consternați că nu știau pe unde am intrat cu mașina, astfel simțindu-ne la fel de grei precum am intrat.
Mai, mai să ne kilărească cu privirea când și-au dat seama că ne-au scăpat printre degete. Pe noi, care n-am devenit mai ușurei, deși era haili recomendid, după cum se observă in pozili cu fata colorata - una pe față, unul pe dos.
Iertați poza din spate, probabil că fața m-ar fi costat :D

430

Înțeleg că protejat presupune ceva făcut pe acolo, altceva decât luat bani de-a moaca, stat sau plimbat la iarbă verde, îmbrăcați în ton. La mare fix, cu fețe rotunde odihnite și priviri clare, un contrast izbitor cu pădurea prăfuită, prăpădită și pricăjită.
În contrast cu spârcurile de pontoane și căsuțe din stuf. Ce dacă vii în nas? E mică apa și la căldurile astea, un picior rupt, e o mană cerească. Adică tradus, intră-n putrefacție că nu are spitalul absolut nimic cu care să te trateze și devii hrană, de rimează cu mană, d-aia cerească, rima care vine? care vineeee? păi cum care? românească! pură românească.
Acum aștept noile formațiuni să vină, să-mi arate frumusețile patriei!

visul-unei-vaci

8 comentarii:

Anonim spunea...

Breeeee Marilin, se numeşte Rumania dă lend of nou faching ciois!!!! Şi-apoi mi se pare normal să fie leurda rară... la câte şaormerii sunt în Bucureşti numai :))

Bieţîvan Ratat spunea...

De ce te miri fată? De ce te identifici cu poporul? Scapă de piatra asta de moară! De întrebări nu, căci e bine să ne punem întrebări altfel nu ne apropiem de răspunsuri. Eu cred că evoluţia individuală, personală, este o condiţie sine qua non a bunăstării şi normalităţii societăţii romîneşti, nemţeşti sau greceşti, după caz.
Dacă au mai rămas doo, tri oame ca tine în jurul tău de manelişti ,tot e bine, mai e loc de evoluţie. Învaţă să trăieşti în lumea pe care ţi-o doreşti, chiar utopică! Nu te lăsa coruptă de jurul ăla incult, bădăran, neserios şi împuţit. Forţa întunericului este puternică, tînăro Jedi, nu te lăsa cuprinsă de ură şi disperare! Jurul tău nu ţi-e duşman, scopul tău în viaţă poate fi atins şi fără să te războieşti cu ”realitatea”. Sau cum a spus marele filozof Lenon în limba engleză, Let It Be!

Bieţîvan Ratat spunea...

Am uitat să-ţi spun că-mi place poza cu boii/vacile. Parcă ar fi mers şi văcarul în cadru.

ogarafgan spunea...

Mirela, șaormăria mâncă Rumania, nu? Și noi pă ia! Și iei pă noi ....

Domnul Biețîv, pe măsură ce timpul trecea, urechile mi-asurzea, că bătăile se-ntețea, alea de tobe, izvorâte de sub robe, bum-bum, voci răsunătoare, bum-bum că pe noi, tot în cur ne doare :))))
Văcarul era plecat cu vacile, în celelalte poze :D
Aia e POZA. :)))) a artistică, vi onli oan

Unknown spunea...

Daaaa.... bun reportajul...
Chiar daca zici ca nu-i un reportaj!
Si pozele, care mai de care ( o fi corect)mai frumoasa!
Da' cea mai artistaca tot aia cu vacutele este....

ogarafgan spunea...

Mulam don Popa! Ce să fac și io? :))Mai o poză, mai o roză, sau o sută, păi ce mai mi-a rămas? =))

Anonim spunea...

Marlene, uitaşi ceva.... unde ai pitit ciucurele ăla?!?!?!

ogarafgan spunea...

Hăhăhă, uitai ca boul, da să mor io :D, îmi aduc aminte ce ciucurel cuvântul, dar ce ziceam de EL?