Photobucket

miercuri, septembrie 22, 2010

Toacă și fugi



Se înființează un nou partid. Nimic nou sub soare. Nu am aflat eu, ci maică-mea, care e o politiciană prin contact intim, aka okiu pă ecranu cu supergluuu, convinsă.
Din hol îmi transmite tare serioasă știrea. După care spune că „un nebun, taca-taca .....„ timp în care eram cu okiu pă ecranu cu supergluu dă net, plen cu obective PENTACS aparținând de rămurica M42, tralalalalala cânta singurul neuron, deci cum spuneam, cu ăla stângul, okiul, că dreptul pe maică-mea încerca un echilibru instabil de tip ”iar mă plictisește, mă dis turbă din actul creației„
Apoi zice nonșalant că tipul cu plete înființează partidul Albă ca zăpada. Cum eram ca un căcat turtit în șapte direcții, deci un pic complet în comă și aeriană, știrea m-a săgetat și m-am înecat, nereușind să-mi ostoiesc icnetele de râs scuturat și violent, dar reușind să îngaim „și cei șapte pitici?„ crecă întrebare worldwild :D valabilă
Treaba e cam lată, lungă și zăludă, ca și plooouaoaia d-afară udă, pentru că trebea să-ntreb de cei șase pitici, plecați cu bacul!
Unul rămăsese în vastul spațiu gol de tip doctor who ship, vorbind de unul singur cu ecou. Ecou de prea mult gol, nu deeeeeee ecouri cu doruri în suflete de alte suflete.
Eteeeee, sufletul!

Concluzie
Trăiască Partidul Albă Ca Zăpada în frunte cuc oducătorul lor iubit, cu un pitic pe creier!

PiEs
Plooouaia e din alt film, că-i scris într-o noapte, trecută, ALBĂ, ca zăpada.

270

6 comentarii:

fotomaniacu spunea...

ce ma mira e ca nu exista inca partidul muiangiilor, partidul celor care dorm, partidul trezitilor pe perna umeda si partidul purtatorilor de mocasini. Partidul fotografilor e imposibil de facut ca se cearta mereu... pacat.

Unknown spunea...

:)))) !!! am ras cu lacrimi!
asa cum am ras cand mi-a trecut pe la ureche stirea iesita direct din televizorol pe langa care treceam,in graba...am crezut ca nu aud bine!
...dar a fost rasu-plansu....

Anonim spunea...

Bre!
1. mă bucur că eşti vie.
2. mai lasă şi tu supergluu şi pentacsu şi mai vino în realitatea noastră, a ăstora care mai ies după fotat o frunză, o dudă, ceva.
3. cu Albă ca zăpada erau nişte desene şi nişte alte desene. Mie îmi plac mai mult alea cu mai mulţi icşi :P

şi revin la punctul unu, chiar mă îngrijoram :P

Catalin spunea...

...si de zmeu nu spuneti nimic? :)
ca el e de-al nostru, e mai romanesc...

Bieţîvan Ratat spunea...

M-ai încurcat. Pen că amesteci mediile de informare, televizorul via mama cu internetul via sentimentul. Nu merge aşa, schimbă foaia: te tragi în cont pe facebook, faci acolo şi cont la mama matale, vă împrieteniţi şi pe facebook, şi afli noutăţile astea piticoase de pe zidul mneaei. Găseşti şi personagii cu filet corespunzător şi pitici care să iasă la număr... Foarte tare!

ogarafgan spunea...

Don fotografu, gata, suntem un popor de țigani, asta este, suntem un popor care nu respectă niciun fel de valoare. Iar cei care se cred educați și nu sunt restul de nasul lor, tot de țigănie dau dovadă.
Atunci cine să se înțeleagă cu cine?

Doinița, mulțămesc de trecere! :)

Mireluș, Mireluș, vă duceți să fotați frunze?!!!!! :))))
Prima dată am căutat desenele, dar erau prea miorlăite, așa că noh ...

Cătă, zmeul îl găsești în desenul urmotor :)))))nu mai șterg

Biețî, biețî, cînd ne biețî și noi împreună? :)) Că nu mai știu cum IIIIE
Nu te-ai obișnuit până acum, cu aberațiile mele amestecate cu pitici scăpați de pe căile chelioase ale materiei mele cenușii? Oare de ce e cenușie? La voi cum e? La mine e translucidă, transparentă, străvezie, etcie
Cont pă față de buc? Hăhă, ca să mă șteargă, să mă pună, dacă e nevoie de hârtie, cu cea mai mare amabilitate, de la distanță o arunc .... nu meeean, nu mai stau pe nic altceva decât pe blog.
E la mine-n bătătură, nu mă duc la alții să mă trezesc cu pumnu-n gură, gratuit.
Mă uit și la falăuărs, ba se șterg, ba se pun :))))) mă bușește râsul, așa că pa-s
E zid? Parcă era grădină :))))
Aaaaa da, era și-un uol. Pe când și-o oală, de noapte, să stăm la o șuetă pe oliță „cum ai căcălicul azi?„ stai că mi-au dat lacrimile, să mi le șterg
Foarte tare sfatul matale :D