Photobucket

marți, decembrie 07, 2010

Încredere la butelcă



Laurette și-a umflat țâțulicile. E mai grea acum cu aproape un kilogram, fiecare cântărind cu câte patru sute și ceva de grame mai mult.
Deși e o mulatră foarte frumoasă, acum are dOO mingii de fotbal îndesate în sutien, care parcă stau să plesnească.
Întrebată cum se simte, a răspuns nonșalant că acum are încredere în ea și privește lumea altfel. Pe lângă faptul că recomandă procedura tuturor celorlalte specimene de același gen. Evident celor care au nevoie.
Ce-o avea de-a face încrederea cu țâțele nu-mi trece prin minte, dar reducând TOTUL la BAZĂ, a men's world, începe să se prindă sensul.
Noooooooomai că io fuge mai tare decât dânsul, și nu-l prinsei neam, că îl pierdui pe cărăruie.

goi-126

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu nu pricep si nu-nteleg care-i faza cu maritul sanilor?! Deci fie is dusa cu pluta fie am putini neuroni fie... habar n-am ce, dar nu pot intelege de ce sa mori cautand sutiene extra large, costume de baie in care sa incapi, de ce sa iti nenorocesti coloana vertebrala si de ce sa te fluiere toti nespalatii pe strada? Imi explica si mie careva???

Dani spunea...

Pai cred ca raspunsul e ingropat undeva in adancurile istoriei . Femeie cu sani=femeia "completa" capabila de a-si creste progeniturile. Si normal ca noua barbatilor ne place acest lucru la nebunie, ne plac curbele lor, ne place sa le vedem ca pe niste obiecte cu care ne putem juca. Cred ca e ceva fetish combinat cu ceva artistic. Fa un sondaj...intreaba-te daca exista barbati care prefera femeile "ţâţles". Eu personal accept femeia "fara" sani, dar nu si "fundles" (n-am gasit alt cuvant)dar deja e alta discutie. Oricum am experienta unei iubite cu sani suficienti de mari cat sa isi doreasca sa se fi nascut fara ei(ceea ce sustineai tu) dar pana la urma face parte din voi, din ceea ce numim femeie....sani, curbe frumoase, gingasie, feminitate...desi in ziua de azi cultivam tot mai mult "plasticul" si upgrade-urile feminine.

francisc vaida spunea...

ogaritzo...! nemurirea'i buna dar sa te tzii strins de ea ...! ma rog ...! el ..!

ogarafgan spunea...

M :) niți io :D

Stranger, ai zis bine, femeia cu sâni, nu cu mingiIIIIIIIIIII, uite-așa :D

Feri baci, cum uitai io să răspunz, scuze :)
Bine-ai trecutără p-ici :)