Photobucket

vineri, decembrie 31, 2010

Vieți înșirte mărgărite

Este fantastic! Niciuna din întrebările puse nu a fost în legătură cu meseria mea sau locul specific în care mi-ar plăcea să trăiesc cel mai mult. Și totuși, cei care mă cunosc știu destule ca să rămână cu gura căscată. Cum am rămas și eu!!!!

Cine si ce ai fost in viata anterioara?

Lantul reincarnarilor pe care le are o persoana nu este o poveste. Multiple dovezi ne arata ca am mai trait anterior. Altfel, de unde starile de deja vu sau lucruri pe care le cunosti, desi nu ar trebui? Trebuie doar sa iti aduci aminte cine ai fost in viata anterioara! Cea mai remarcabila persoana din ciclul vietilor pe care le-ai avut iti influenteaza viata cotidiana. Asa ca este in interesul tau sa faci ca viata ta de acum sa serveasca drept un nou punct de start pentru vietile urmatoare. Fa-ti realitatea mai buna, mai colorata - adu-ti aminte de trecut!

Rezultatul testului

Cred că ai fost femeie în ultima ta viață.

Te-ai născut undeva în teritoriul modern din Centrul Angliei în jurul anului 1150.

Maseria ta a fost de profesor, matematician sau geolog.

Cum ai fost:

Te-a atras în permanență noutatea, muzica, bucătăria. Acum îți place foarte mult să gătești și să călătorești. Ai adesea sentimentul de deja vu.

Ce trebuie să corectezi în viața actuală

Lumea este plină de oameni nefericiți, singuri și bolnavi. Ar trebui și tu să încerci să faci ceva pentru ei. Gândește-te că și ei au dreptul la fericire.



IMGP1482

http://testeazate.com/tests/cine-si-ce-ai-fost-in-viata-anterioara

4 comentarii:

Monique spunea...

Eu am fost barbat conducator de osti! Asa mi-a spus cineva , nu stiu cum de a tras concluzia. Cert ca si mie mi se potriveste.
Un an bun va doresc !

ogarafgan spunea...

Mulțumesc Monique!
De-aia răzbiți, că sunteți războinică :)

Toate cele bune, oricând dacă se poate! :)

Adina Amironesei spunea...

Chiar inainte de a crede si a studia mai profund reincarnarea simteam inca de copil ca am trait de toate si ca fiecare clipa e pretioasa pentru ca e ultima data cand vad lucruri desfasurandu-se in felul asta (lucruri firesti, cotidiene)...un fel de sentiment al ultimei vieti..
Acum simt aceeasi stare...chiar simt ca am fost de toate si ca nu conteaza daca am fost "sus" sau "jos", important e ca am adunat experienta care m-a construit pana la "eu" cea de azi...
Ma bucur ca am "nimerit" aici..:)

ogarafgan spunea...

Mulțumesc Adina de trecere! :)