Photobucket

sâmbătă, august 12, 2006

La PROPRIU

Nu-mi plac oamenii fara esenta, cateodata, destul de des ma urasc si pe mine. Nu-mi plac mai ales femeile de genul de mai sus. Dau pe dinafara de preaplin de sine, folosesc nu cuvinte englezesti, ci intregi propozitii sau fraze intercalate cu cele romanesti, vorbesc ca si cand ar stapani o intreaga turma de bivoli numai cu privirile lor ucigatoare.
Si da, au lipici la barbati, pentru ca majoritatea turmei de masculi gandeste cu ce are intre picioare. Iti dai seama cum ar fi sa-i domine din pozitia de deasupra o femeie zmeu? Ca sa nu mai amintim ca la o adica s-ar putea bate ele in locul lor, ar putea munci numai ele sau la cat de fortoase cerebral sunt ( considera ei ) ar putea ajunge prim-ministre!!!
Noi celelalte, romanticele chiar si stiintific vorbind, suntem cah; ce atata vorbaraie incoerenta despre iubire? cand de fapt noi murim de dorul pu... lii; ce atata tanguire dupa sentimente, dupa atentie, dupa comunicare, cand noi n-avem decat gargauni in cap, intr-un cuvant suntem proaste!
Traim cu capul in nori si asteptam sa pice fat-frumos din Calea Lactee, eventual sa fie la 20 si ceva de anisori, zvelt, cu ochii azurii, piele fina alba, plete pana-n dreptul sfarcurilor si daca s-ar putea sa vina calare.... binenteles pe mancatorul de carbuni inrositi de jar si jaleeeeee !!!
Si tot asteptam macar un semn ca e pe cale..... si nimic. In schimb se inmultesc semnalele ca e sarit parleazul la vecinele zmeoaice, femei de cariera, care cu o mana spala copii, cu alta fac mancare si cu alta ii scarpina pe ei la c....oaie sa rada, sa simta ca traiesc alaturi sau alaturi de alaturi, de adevaratele femei.
Citesc, mda e cam greu dar reusesc, carti de psihologie. M-am hotarat sa invat cate ceva despre comportamentul omenesc din carti, daca direct din realitate mi-e peste putinta sa-l inteleg.
Si am reusit sa ma luminez. Oameni buni, cei care mai sunteti, suntem condusi de instinctul de supravietuire secondat in principal de cel de perpetuare a speciei cu indivizi puternici si sanatosi care sa ne transmita genele mai departe!!!!!
Dar nu s-a terminat..... urmeaza ce-i mai important, dovedit stiintific in ultimul deceniu pentru care s-a luat si premiul nobil Nobel :D
- femeile sunt diferite de barbati, incepand cu marimea creierului care e cu 10% mai mare la barbati si terminand cu conexiunile nervoase folosite de fiecare in comunicare, gandire, intelegere. In timp ce femeile folosesc ambele emisfere cerebrale intr-o discutie si mii de conexiuni, barbatii folosesc numai partea stanga.
Concluzia, repet, dovedita stiintific: ce dracu' mai ma dau de ceasul mortii aici de una singura, cand pe ei atata ii duce capul? la PROPRIU .


5 comentarii:

Calin Andra spunea...

Mama!!!! da rau te-ai suparat pe partea masculina. Zi cine-i de vina ca-l bat eu :)
Pe mine asa ca mascul consacrat vietii de familie sti ce ma enerveaza la femeile de care zici tu?
Nu stiiiii...cind zic: "Ma duc la Shopping"
Iar barbatii...asa sunt ei...unii...poate toti deci nu pune la suflet mai mult decit trebuie.

Anonim spunea...

Mai sunt barbati care inca doresc o femeie romantica si visatoare. De ce nu, o fotografa talentata ca partenera. :)(cel putin, eu asta imi doresc)
Cine a zis ca la toti barbatii primeaza deciziile luate cu penisul, in detrimentul deciziilor luate cu cerebelul ? Poate exista o majoritate, dar nu poti condamna un intreg sex doar pe baza acestei concluzii. Si da, femeile au posibilitate sa foloseasca doua emisfere cerebrale si N conexiuni neurale, dar intrebarea este: oare o fac?
Parerea mea este ca inca nu ai intalnit un barbat care face parte din "minoritate".

ogarafgan spunea...

Pai mai Catalin, nici ca puteai exprima mai bine, asa e, inca n-am intalnit,din toti cei pe care-i cunosc,unul care sa faca parte din "minoritatea" de care spui.
Concluzia: trebuie sa fie tare mica sau inexistenta.... ovcorz ca "minoritatea" ;)

Calin Andra spunea...

Marilena, te-ai gindit ca poate ai trecut pe linga zeci de barbati din "minoritate" si nu ai avut ochi pentru ei???

Anonim spunea...

"Concluzia: trebuie sa fie tare mica sau inexistenta.... ovcorz ca "minoritatea" ;)"

Asta inseamna ca ai ceva de asteptat pana sa te faca un barbat cu adevarat fericita, deci eu nu m-as bucura prea mult. :P