Photobucket

marți, august 08, 2006

Libertatea de expresie!!!

Marlenei i se sculara poftele.... drept urmare tzop peste drum la mall in galantar, de fapt dupa el.... adec' inainte; deci sa spunem ca era galantar da galantar, de firma!
Hmmm? ce sa mearga langa neste cartofi prajite si o lingura de usturoi cu rosii? neste Kaizaaaaar.
Ii facu cu okiul o bucata subtire si lunga cam cat palma unei donshoare sclifosite de Bucuresti. Dar cum amarata da ia ii singura :D, isi mormai in barba ca-i ajunge jumate din bucata ochita. Deci dialog:
madmoazel vanzatoare(pt simplificare MV)-dupa lasat asteptat juma de ora, ea nefacand niika-
-"ce doriti?"
Marlen- "juma de bucata d-aia da Kaizar"
MV- "cum sa tai din bucata aia? ca si asa e mica.... are numa' 250 de grame.... NU SE POATE!... cine-o mai cumpara pe cealalta?"
Marlen( cu-n oki la slanina s-unul la faina!)-"poftim?!!! pai credeti ca are toata lumea 50 de mii sa plateasca o data? daca vrea numa' 100 de grame? si mai e si pensionar?..... ei, treaca de la mine, puneti-o pe toata- dar va rog s-o taiati felii"
MV- "NU SE POATE!.... kaizarul nu se taie felii.... ca are zgarciuri!!!"
Marlen( cu okii iesiti din orbite!)- "Poftiiim? cred ca n-am auzit bine, mai spuneti o data....( in gand: sunt ceva ani de cand mai cumpar Kaizar.... feliat)" .... incepuse deja sa fiarba.... se adunasera de DOUA tampenii la rand. Preferand sa-si menajeze neuronul, trecu si asta cu vederea, intzetzosata deja de furie.
Ia palma de Kaizar la pachet, ducandu-se catre casa, mai bogata c-o galeata de nenumarate nume adresate adrisantei de dupa galantar.
Ajunsa la momentul descoperirii comorii, observa cu stupoare ca mai comandase ceva in acelasi pachet: una bucata shfara groasa, bine imbibata cu grasime si destul de lunga, de care atarna una bucata babana -ce? eticheta domnule! ca fara eticheta nu se poate, ceeee? suntem de la tzara? noi tinem la eticheta!!!!


Niciun comentariu: