Photobucket

luni, martie 01, 2010

Miuzic for săul



Will you call me Betty?
Can i call you Al?
My long, long, lost pal!

089

8 comentarii:

Catalin spunea...

Frummos pastelul. Şi aţi mai găsit şi 3 migratoare, colorate frumos cu galben şi uşoare nunaţe de albastru spre violet...violet...violete. Azi e 1 martie. Primiţi-le vă rog, violetele, chiar şi electronic.

Mihai Cantea spunea...

Sa inteleg ca vine primavara, o primavara inmiresmata de parfum de lacramoare care ar putea aduce in sufletele noastre o raza de lumina! La multi ani si sa fii fericita si azi de 1 martie.

Danca Danela spunea...

Imi place foarte mult muzichia de azi, foarte mult ...ba chiar pot sa zic foarte , foarte mult:)

Si padurea de aur in care zboara pasarea maiastra

Te premiez cu ghiocelul de aur:)distinctie de primavara!

ogarafgan spunea...

Cătălin, mulțumesc dumneavoastră pentru violete! :) Și pentru cuvintele bune de început de primăvară! :)

Mihai, ohoho, lumeee, lume, veche, nouă! Vine, vine primăvara, anotimpul meu! Vine trist, dar când vezi atâta viață, ți se umplu ochii și sufletul de lumină. Eh!
Mulțumesc! :)

Dăncuțo, Dăncuța, mulțam pentru aurul furat din pădurea de aur, de sub frunzele umede și aburinde de dragoste, de pământ!
Mă bucur mult că-ți place. E una din preferatele mele. O ascult cu orele ..... și mă mișc odată cu ei, că mi-e dor, mi-e dor de viață, cea de la capătul tunelului!
O îmbrățișare și un braț de frezii, aruncate dintr-un zgârie nori, pe care zboară nori albaștri și pufușurori de mâțișori!
Cu picături maaaaari de ploaie însetată!
:)

dulcinea spunea...

Foarte tare Arsene Lupin...
Multam de muzica.
La fotografii nu comentez, ca nu ma pricep.
Io declar una reusita atunci cand am incadrat si capul persoanei pe care vreau s-o fotografiez...Cred ca ar fi mai bine sa ma limitez la peisaje, nu?:)

ogarafgan spunea...

Mulțumesc Dulcineea de trecere! Și cuvintele bune :)
Iar de poze, și-alea fără capete câteodată sunt cele mai bune! :)

Codrin Lupei spunea...

Multumesc pentru imagine si cantec, Marilena, o placere...nu, doua. :) O primavara frumoasa va doresc! (O minune acel micut Arsene Lupin, aveti grija de voi!)

ogarafgan spunea...

Mulțumesc mult Codrine!
Ei, iote, dedicație poza și cântul tuturor ce-au dat un fir de geană la mine pe blog! Să vă crească lung firul de geană în noua primăvară! :)