Photobucket

luni, martie 29, 2010

Sărutarea din oglinda fermecată

Ce săracă e lumea noastră!
Într-o lume fermecată de zâne, dacă ai sufla abur peste o oglindă și apoi ai săruta-o, cel căruia, cea căreia i-ai trimite sărutarea ar simți-o imediat!

209

10 comentarii:

Monique spunea...

Asa e .Si uneori lumea asta de aici e si ea fermecata de zane;
superba fotografia!

ogarafgan spunea...

Mulțumesc Monique! :)Ce frumos ai zis!
Toate cele bune! :)

Catalin spunea...

Care dintre cei doi cuţu ai Dvs o avea curaj să treacă pe malul celălalt?

Bieţîvan Ratat spunea...

Parfumată vignetă din condei...În lumea mea eu sunt un mare zîn: toate sărutările le trimit eu sunt simţite, nici una nu se pierde. Nu, nu pentru că miroase a alcool, pentru că sunt pupăcios şi pup la vedere, pe faţă :-))))))))))))

ogarafgan spunea...

Domnul Cătălin, niciunul :)

Biețâvane, e bine, că ai fat(z)a lângă tine :))

Anonim spunea...

lumea ta este de fapt o nisa

Danca Danela spunea...

Despre Romania se poate spune ca e saracita, dar ea nu e o tara saraca, despre lumea noastra in care nu se vad zane se poate spune ca nu e o lume de poveste , dar lumea vazuta cu ochi de albina , arata ca o floare,lumea nevazuta cu ochi de albina arata ca o lume vazuta cu ochi de musca, o luma plina de cutii de conserve goale si ruginite,plus alte mizerii de la marginea padurii, dar lumea noastra e plina de ingeri buni, nu-i vedem ca sunt asa de subtirei, asa de transparenti in bunatatea lor de Lumina, ca uite chiar acum sta unul pe umarul tau drept si e un pic mahnit ca nu te increzi deloc in el.Intreaba-l pe el daca pe mine nu ma crezi : Ingerul meu Pazitor tu poti sa zbori cu mine fara sa-mi fie frica in toata lumea , scotandu-ma din nisa mea?

ogarafgan spunea...

Mâhniți nu sunt numai îngerii Dăncuțo în lumea fără zâne!
Dar o să stric o întrebare, că nu mă doare.
Chiar mai înainte, în parc, vorbeam cu un copac, de ce nu și cu îngerii?!!!
Dar să știi că el a început! :)

Constantinescu Ana-Daniela spunea...

nisa oamenilor care inca cauta vinovati fara vina. suntem singurii responsabili de ce ni se intampla si desi multe sunt comune nu toti trambiteaza literaturi "neintelese"

atunci cand teoretizezi prea mult viata nu iti mai ramane decat sa vorbesti in citate, personalitatea si realitatea devin dusmani sau factori ignorati

daniela, lamentarea ta nu are logica, iar majusculele folosite la inceput de cuvant cu atat mai putin. intamplator sunt si eu crestin-ortodoxa, dar postul nu mi-a afectat obiectivitatea

ps. am folosit semnatura anonim din greseala si graba anterior, scuze

ogarafgan spunea...

Domnișoara Constantinescu, acesta este un blog personal! Și dacă o să căutăm pe net, o să vedem că toată lumea-și pune pe blogul personal, poate nu literaturi neînțelese, dar sigur chestii personale. Și neînțelese de alții.
Și asta cu suntem vinovați de ceea ce ni se întâmplă, cum ai zis, ți se întâmplă și matale, nu? N-o trâmbițezi pe blog, nu? Bun atunci! Dar să te faci așa, cum zicea tata odată și arătătorul lui se cocârja ca un cârlig, n-o spui tu din 10 în 10 minute la prietena ta cea mai bună ? Dacă-i vorba de iubițel! Sau nu-l suni și încerci să-i explici? Sau dacă-i vorba de orice altceva, n-ai matale destui prieteni, presupunând că ești tânără, cărora să te plângi, sau măcar unul și bun?
Ei uite, la mine nu-i nimeni, dar oricum de multe ori e mai bine să vorbești cu strainii! (1)
(2) Psihologic vorbind, este iarăși bine, că te descarci. Cunoști bine canapeaua cu pricina de prin filme. Știu căconfesiunile rămân acolo, dar n-am banii necesari pt sicret :)
(3) Poate n-am față și nici pană de literaturi, dar ele se fac, multe dintre ele, inspirându-te din viața reală, cea de toate zilele. Îmi place să scriu, îmi place să inventez lucruri. La nebunie! Deci logic, unele le scornește mintea, altele sunt inspirate din realitate.
Deci diferența dintre mine și dumneata, e de spectatori. La mine sunt un pic mai mulți(că nu intră cine știe ce de lume) decât la dumneata, și numai online.

Sunteți invidioasă? :)

Și încă ceva domnișoara lupă moralistă: dacă ați pus un nume acolo, fără niciun link, nu înseamnă și că este adevărat. Pentru ce mă judeci dumneata pentru ceva, pe care-l faci din start, aici și public? De ce nu mi-ai spus pe personal? Dacă ăsta ți-e felul? Să nu trâmbițezi?!!!!!
Nu ești responsabilă de ceea ce ai scris?
Ia bagă matale un link la personalitatea dumitale, nu de alta dar să facă cunoștință cu a mea, poate se molipsește ceva! Bun! Acu rămâne sensul! :D