Photobucket

marți, august 15, 2006

VeCe - the end

ce nu mi-era somn, acu' a sarit de tot.... am numai 4 ore dormite in 48.... sunt pe post de bomba, mai am atat sa explodez..... oare numai atat stiu barbatii, sa faca misto? sa-si bata joc? sa nu puna niciun pret pe sentimente? sa nu mai conteze prietenia ? sa-ti bagi p...la in ea de femeie ca nu conteaza cat de apropiata-ti este, trebuie sa arati altor masculi ce tare esti tu!
gata, s-a terminat, s-a terminat si cu blogul si cu scrisul peste tot, ca sunt fata buna, trebuie sa mai ridic un moral pici, pcolo.....
Incurajari? la mine? cacat, ce p.... in p.... cine-i Marlen? mai bine tragem apa
Pai s-o tragem.... a trage apa sau a n-o trage? aceasta NU-i intrebarea..... ca tot degeaba, vorba catelului care cauta un copac in deshert ca altfel se pisha pe el( da, vorbesc ca o doamna ce pi...da masii)

adios



14 comentarii:

Anonim spunea...

Reusite fotografii, in special prima. Nu are rama :P , serios imi plac cerul si reflexiile in h20. Cat despre ce ai scris mai sus, cred ca ne lovim cu totii de imbecili si misogini cu capete seci. Mistourile si modul de a iti atrage atentia cred ca sunt modul in care semnalizeaza :) Altora (carora arata ei ca sunt masculi) cred ca se rezuma strict la cei care claxoneaza ca tampii la semafor dupa ceva pitzipoance. nu merita mai multe cuvinte si comentarii ... da-i incolo de animale! numai bine! :)

Calin Andra spunea...

Pacat. Tocmai m-am obisnuit sa-ti citesc blogul, pe care il gasesc foarte interesant. Foarte bine scris si cu fotografii pe masura.

Anonim spunea...

fara legatura cu ceea ce ai scris mai sus, hai eppi barzdei!

in legatura cu ceea ce e mai sus, zic sa nu zici chiar the end! ia o pauza, analizeaza, regandeste si reorganizeaza eventual blogul, fa-l privat eventual, dar nu il inchide.
e o chestie care ti-a placut si pe care te-ai concentrat si ar fi pacat sa renunti la acest lucru.

Anonim spunea...

O zic cu cele mai bune intentii: dormi si odihneste-te. Poate vei avea o perspectiva diferita asupra vietii cand te vei trezi, si vei gandi mai lucid.

Anonim spunea...

intelge ca ai probleme cu cateva exemplare din specie, da tu chiar ti blog pt ei sau pt tine?

liz

Anonim spunea...

Random thoughts:

- Când eşti foarte nedormită, totul pare mai negru decât este de fapt.
- Generalizarea e cea mai mare greşeală pe care o poţi face în relaţia cu oamenii. Ştii foarte bine că nu toţi bărbaţii sunt aşa dar îţi place să o spui din răzbunare, jignindu-i indirect pe cei care au alt sistem de valori decât cel la care te referi.
- În loc să te plângi, ai putea face ceva pentru a alunga melancolia care te domină şi care îţi face mult rău.
- Oricine are momente de confuzie în care nu mai ştie ce să facă şi în care totul pare pierdut. Dacă simţi nevoia, ia un topor, mergi în pustiu şi dă în ce vezi înaintea ochilor. Dar nu distruge ce nu merită distrus. Iar blogul ăsta e un mic colţişor de artă, care poate că merită să trăiască.

Anonim spunea...

Sincer.... nu stiu ce sa scriu astfel incit sa te conving sa continui!

Sincer... mie unul o sa-mi lipseasca si fotografiile dar si textele tale!
Si mai ales alaturarile lor!

Mai ales fotografiile!

N-am comentat pina acum pentru ca nu cred ca te multumesc doar adjectivele ( exceptional, frumos, magnific) sau wow-urile, oooh-urile... fara suport!

Iar priceperea mea la fotografie se limiteaza deocamdata la privit! Poate sint prea copt, cu ochiul si mina rigidizate de trecerea anilor?!

Buna dimineata si somn usor!!! ;)

Anonim spunea...

Deci, acesta este sfarsitul ?

Calin Andra spunea...

Se pare ca Marilena a luat o decizie.
Eu vreau daoar sa-ti spun ca indiferent citi barbati ti-au inselat asteptarile, oricit de multi prieteni ti-au intors spatele, mereu vor fi altii pentru care existenta ta conteaza. Se vede ca dupa citeva zile de absenta pe blog cel putin 9 oameni se gindesc la tine si nu vor sa iesi din cotidianul lor.

ogarafgan spunea...

Multumesc celor ce mi-au scris de bine si care cine stie, se regasesc in cuvintele mele.
Blogul asta e un coltisor din sufletul meu, trairile mele - plictiseala, iubire, zbatere, rar fericire, cautari, intrebari si mai ales fotografii. Cred ca mi s-ar usca mana sa pun un text fara poze sau invers.
Ar fi o prostie sa-mi ireis pana si numai 5% din sufletel, asa ca mai stati o tzara, trageti-va sufletele, ca-l voi servi iar pe-al meu pe tava.
Pofta buna!!!.... nu de la bunica :D

Anonim spunea...

Deci nu-i finala decizia. Bun .. ca ar fi fost aiurea 2 in cateva zile ..

(chiar intrasem sa-ti zic ca ai o problema cu feed-ul rss, ca nu mai vazusem posturi noi :P)

Anonim spunea...

M-am abtinut intotdeauna sa generalizez si nu imi pare rau.
Daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca se poate si mai rau (mult) si n-are nici o legatura cu felul cromozomilor.

Anonim spunea...

Salut,
Eu abia te-am descoperit..citeam linistit blogul cand dau peste ziua de 15 cand tu te decideai sa ne trimit pe toti barbatii la dracu...
Bine realizate pozele, tonul se sepia si rama cu tenta de imbatranire...
Cat despre textele tale...foarte subiective si foarte intime...imi plac!

Anonim spunea...

salut
am scris mult dar se pare ca nu s-a trimis mesajul meu....sau cine stie?.
Oricum nu-l regasesc pe site si n-am chef acum sa mai rescriu ci doar :
Imi plac textele tale, intime si subiective... si pozele astea is reusite, tonul de sepia ii dau un efect misto