Photobucket

duminică, august 13, 2006

Za mean on za muuu....n !!!

Iar mare, cort, ploaie. Excelent, Mari va trage un pui de somn pe sarabanda tumultuoasa a picaturilor ce se sparg zgomotos pe fasul cortului.
Din pacate inauntru aterizasera niste haine apartinand unuia de facea nud un cearceaf mai incolo, plecat spre zone mai calde, de ceva vreme. Noi, oameni milosi, am hotarat sa-i facem un bine, sa nu-i ude omului tzoalele ploaia ce avea sa vina.
Din discutiile avute mai devreme descoperiseram ca era fotograf infocat, dA care-mi place mie tare, d-ala de vorbeste numai de obiective, distante focale, timpi de expunere, etc..... bleah!
Un incantator interlocutor, care se invita la mine in cort cand isi facu aparitia, ca de' afara era frig si ploua si-i ingheta cucul !!!
Imaginati-va o femeie " draguta ", imbracata, stand intr-un loc stramt cu un tip complet strain in pielea goala langa ea. Era o situatie gen Caragiale, de tot rasul. Partea interesanta e ca tipul n-avea nici cea mai mica intentie sa se imbrace, cu toate ca era vanat de frig.
Eu, inima miloasa ;) i-am sugerat sa intre cu totul in cort ca ingheata , dar binenteles fiindu-i asa de frig ar trebui sa-si puna totusi hainele pe el. Si al dracu cort mai lua si apa pe partea mea!
Dragutul de el s-a instalat bine langa mine, atat de bine ca desi ploaia se oprise de cateva minute bune, nu misca. Dimpotriva, ma invita sa ma lipesc de el, nu care cumva sa ma ude apa ce se prelingea pe piciorul meu drept, deja.
Si uite asa, dintr-o chestie romantica in care as fi fost doar eu, ploaia si gandurile mele nebune, a iesit un fas.
A trebuit sa ies eu din cort si sa-l invit afara, spunand raspicat ca s-a oprit ploaia. Si-a scos nasul, apoi 10 minute mai tarziu si restul corpului, lasandu-si totusi adidasii inauntru.
Cum afara dadea semne vadite iar de ploaie, intrata in panica i-am scos eu shoshonii spunandu-i ca ar fi indicat sa plece spre casa daca nu vrea sa fie udat pana la piele.
Ufff fir-ar sa fie! dar vaaaaai, cum am putut eu sa pierd asa o sansa, poate ultima?!?


2 comentarii:

Anonim spunea...

Misto ambele (text si poza). O experienta inedita, nu? :)

robert spunea...

Interesanta povestea,m-as putea regasi in ea,doar ca nu am fost eu,desi sunt pasionat de fotografie si sunt un practicant al nudismului la Vama Veche.Asa ca :"Ufff fir-ar sa fie! dar vaaaaai, cum am putut eu sa pierd asa o sansa, poate ultima?!?" poate nu e ultima sansa:)