Photobucket

luni, martie 15, 2010

După mine ....... potopul

citiți pe muzicuță :D, vă rog io frumos!



Am fost și eu la licitația de artă de azi de la sala Galateca BCU, eram curioasă!
Așa că ora 11 m-a găsit acolo!
N-am chef să repet ce-i mult mai bine spus oricum decât aș debita io, la
http://fotomaniacu.blogspot.com/2010/03/un-moment-important-in-arta-romaneasca.html
și la
http://catalinfudulu.blogspot.com/2010/03/licitatia.html
Ce țin minte, îi o chizdă de UN MILIARD de lei ????!!!!!!!, nu mă întrebați de cine pictată, căcând plecai, uitai ca boul să iau ghidul!!!! Noh că săpai un țâr și găsii - Iosif Iser.
Mai țin minte o Istorie a Bucurescilor, care nu era f scumpă și n-a luat-o nimeni! Dacă aveam bani la mine, crecă mă aruncam :D. Era o editie mai nouă, de prin 60. Că o alta, mai veche s-a cumpărat cu prețul de pornire.
Și dacă tot vorbim de preț, ce ziceți de o sumă de 30 de lei pornirea, care a ajuns la 2200? Ceva de la o revistă, UNU, asta chiar că nu-mi aduc aminte, cevaaa, banderola de la revistă????!!!!!! Uau, mă trec nădușelile!
Îmi iese sufletul încercând să-mi aduc aminte!!!! Și doar m-am întors să-mi cumpar ghidul, dar plecaseră toți!
Una peste alta mi-a plăcut! Erau fo doi dĂ aruncau cu sutele de meleoane, în special pe orice aparținea de casa regală, iar restul mai modești cumparau cu prețul de pornire. Destul de multe chestii faine, printre care și un interviu, nu de cumpărat :), cu Vladimir Șetran. Pe care l-a apucat la o vârstă respectabilă, iubirea de pictură nudă, numa bună de atârnat prin copaci la țară.
Mi-a plăcut mult omu, cu o burtă la fel de respectabilă și un păr complet alb și lung. Îmi spuneam în gând uite că se poate, nu contează că ai 80

Acum dacă v-ați lămurit și v-a plăcut prezentarea mea făcută cu cap, mă gândesc că dacă oți avea vreodată vreo nevoie de un rezumat bengos, să mă trimiteți pi mini!


Oare poza asta s-ar vinde? Care-or fi criteriile pentru primit la licitație? După nume?!!!!
Că de veche sunt destul! :D
068-copy

4 comentarii:

Catalin spunea...

Criterii?
Unul ţi-l spun eu...
la următoarea salata...

Apropos, că m-ai făcut curios. Tot ai pomenit de Casa Regală...
Era o fotografie ovală a Regelui Carol al II-lea. Ai detalii?
PS> norocul tău că e dimineaţă, că altfel mă cam supăram pe tine.
Adică la cineva foloseşti pseudonimul, iar pe mine mă bagi în protocoale...

fotomaniacu spunea...

Daca se face un print grozav, se vinde. Poate ca si numele conteaza, poate si ce e in fotografie. Ar trebui sa conteze si imaginea. Pe blog aici sunt zeci de imagini senzationale care s-ar vinde foarte bine, poate nu la pret mare la inceput, dar dupa ce afla lumea, se poate merge in sus. Multe, foarte multe imagini superbe sunt aici.

Anonim spunea...

Ba,sa stiti ca mie mi-ati trezit interesul!M-as duce si eu sa vad, obiectul ala de un miliard,e ceea ce am citit eu,sau ati apasat gresit pe tastatura!

ogarafgan spunea...

Cătăline :D, fota aia ovală, noh, că parcă mai țin minte :D, că-mi spusesem că se aruncă vultureii la ea, știu că s-a cumpărat, bine, de multe ori prețul de pornire, pe care binențeles nu mă întreba că nu-l țin minte :D
Ei, te-am lămurit?

Domnu fotografu, mulțămesc tare că-mi dați umflături la pene :D și idei! Cine știe, poate mă apucă intr-o zi :)), nu departe :)

Angela, da, era o CHIZDĂ, am zis bine, nu știi că astea-s valoroase? Și dacă n-au nume! :))
Că sunt făcute cu suuuufletul!
Mulțam de trecere! :)