Photobucket

sâmbătă, ianuarie 19, 2008

Cucul trave(r)stit

No, cica-i veste si poveste c-un CUC cu personalitate fixa, de lut si nu de lemn. Daaa'n cele din urma conteaza sa ne iubim, fratzeste, daca alfel nu sa poati ...
Deci cica era un cuc, tehnician dentar care avea doua fire dezordonate oricat gelishor si-ar fi turnat cu sarguintza'n pene.
Asa ca se duse la coafor, unde cu bigudiuri de metal il bagara-n casca.
Si no, ca-ncepura IEI sa transmita prin unde sublimale ganduri necurate cucushorului. Cum ca el era a'lui Colindeatza din deal si trebea neaparat IEI sa-i ia garsoniera .... si cu chei potrivite IEI intrau la iel si-i deranjau prin casa ba una ba alta sa-l creada lumea deranjat .... la cap.
Acu' ce se gandi cucushorul "las'ca le-o coc ieu, ma duc in garsoniera si-mi pun palaria alba, cu boruri mari, primita de la matusa lui Ana Blandiana, care-i antiunde!" ha? ce? poftim? si pan'sa gandeasca cucul a 2-a oara se facu noapte.

Narautoare, adica io, in timpul noptii se puse pe clocit oole cucului, ca era in pana cucului de idei. Si sa vezi nhinunii mare, dimineatza iesi frumusetze de Pasarica Paradisului pe shtrase, care-si zise-n barba, dar pioasa "Doamne, Paradisu'l stiu, ia sa dau io o raita pan' iad, ca n-o fi foc :D "
Si cum se promena ea asa pi colo, cu okii pi trena ca pi butelie, dadu cu okii de cine? de cine altul decat de DemiGod, care-si cara pulanul in schinare precum Isus crucea. Intre noi fie vorba, cam insela statul Scaraotzchiian, ca n-o mai tara pi asfaltu-ncins sa trebeasca sa plateasca taxe.
Demigodacul cu pulanu-n schinare, d-abia la vederea pasaricii simti ca-i sfaraie calcaiele si-o lua la goana-n directia ei, injurand de mama focului ca din lipsa de recuzita, roaba lui D-zeu isi facea veacurile prin alte cazane.
Pasarica "au, au, au si vai, vai, vai" vazu un vierme c-o gaura-n el si zdup, reusi cu chiu cu vai sa scape, ajungand undeva candva, unde pe o pancarda scria mare Bucuresti - Romania.
"Futui, m-am intors in iad"
Noroc ca se prinsese ceva foc dupa ea cand iesise si la blestemul lui Demigod ca nu-si lasase pantalonii-n vine, cand se uita-n ei vazu ca-i pasaroi.

Mai departe nush la cine s-o dau s-o vrea :D asa ca las la libera alegere, sa nu se supere si cucul .... travestit



sweden-354_filtered

se pare c-o zbarcii, nah, nu-i d'a colo, e o idee preluata atunci de pe la
Ilinca http://blog.360.yahoo.com/blog-A5rQhB84d6_ZjrPpLY_O.3aR?p=11650 de pe 360 yahoo, ajunsa si pe la Lorena http://lorenalupu.wordpress.com/2008/01/18/arta-populara-si-leapsa/

2 comentarii:

Anonim spunea...

da' nu leapşa asta ţi-o dădui, soro. ci aia cu ce muzici te enervează, respectiv ce muzici vrei la înmormântare.

ogarafgan spunea...

am inteles ca erau A si B, una muzici si-una cucuci, poate nu intelesei bine
iar la inmormantare, sa mor :D daca ma intereseaza ce muzici ar fi! :D
ramane aia de ma enerveaza!!!!!!!!!!